Csillag fűkasza damilok

Zöld színű csillag keresztmetszetű fűkasza damilok széles kínálatban a Mentool.hu oldalon. A fűkasza tökéletes választás olyan helyekre, ahova a fűnyíróval nem férünk be, vagy nem lehetséges vele a terület lenyírása. Bokrok alatt, növények mellett, kerítések tövében, árkokban is remek szolgálatot tesznek. Válaszd ki a megfelelő átmérőjű vágószál változatot saját fűkaszádhoz, és rendeld meg online, egyszerűen!


8termék18

15 méter hosszú csillag profilú vágószál 1,3 mm-es átmérővel, zöld színben. Bokrok alatt, növények mellett, kerítések tövében, árkokban is remek szolgálatot tesznek. Válaszd ki a megfelelő átmérőjű vágószál változatot saját fűkaszádhoz, és rendeld meg online, egyszerűen!

Raktáron (5 darab)
313 Ft/darab

15 méter hosszú csillag profilú vágószál 1,6 mm-es átmérővel, zöld színben. Bokrok alatt, növények mellett, kerítések tövében, árkokban is remek szolgálatot tesznek. Válaszd ki a megfelelő átmérőjű vágószál változatot saját fűkaszádhoz, és rendeld meg online, egyszerűen!

Raktáron (3 darab)
368 Ft/darab

Tárazz be időben a nagy munkákhoz! Rendeld meg kedvező áron a 100 méter hosszú fűkasza damilt 2,4 mm átmérőjű csillag alakú kiszerelésben! 

Raktáron (2 darab)
2 809 Ft/darab

15 méter hosszú csillag profilú vágószál 2,4 mm-es átmérővel, zöld színben. Bokrok alatt, növények mellett, kerítések tövében, árkokban is remek szolgálatot tesznek. Válaszd ki a megfelelő átmérőjű vágószál változatot saját fűkaszádhoz, és rendeld meg online, egyszerűen!

Raktáron (5 darab)
598 Ft/darab

Tárazz be időben a nagy munkákhoz! Rendeld meg kedvező áron a 100 méter hosszú fűkasza damilt 2,7 mm átmérőjű csillag alakú kiszerelésben! 

Raktáron (2 darab)
3 073 Ft/darab

15 méter hosszú csillag profilú vágószál 2,7 mm-es átmérővel, zöld színben. Bokrok alatt, növények mellett, kerítések tövében, árkokban is remek szolgálatot tesznek. Válaszd ki a megfelelő átmérőjű vágószál változatot saját fűkaszádhoz, és rendeld meg online, egyszerűen!

Raktáron (8 darab)
690 Ft/darab

15 méter hosszú csillag profilú vágószál 2 mm-es átmérővel, zöld színben. Bokrok alatt, növények mellett, kerítések tövében, árkokban is remek szolgálatot tesznek. Válaszd ki a megfelelő átmérőjű vágószál változatot saját fűkaszádhoz, és rendeld meg online, egyszerűen!

Raktáron (4 darab)
449 Ft/darab

15 méter hosszú csillag profilú vágószál 3 mm-es átmérővel, zöld színben. Bokrok alatt, növények mellett, kerítések tövében, árkokban is remek szolgálatot tesznek. Válaszd ki a megfelelő átmérőjű vágószál változatot saját fűkaszádhoz, és rendeld meg online, egyszerűen!

Raktáron (3 darab)
791 Ft/darab