Csillag fűkasza damilok

Zöld színű csillag keresztmetszetű fűkasza damilok széles kínálatban a Mentool.hu oldalon. A fűkasza tökéletes választás olyan helyekre, ahova a fűnyíróval nem férünk be, vagy nem lehetséges vele a terület lenyírása. Bokrok alatt, növények mellett, kerítések tövében, árkokban is remek szolgálatot tesznek. Válaszd ki a megfelelő átmérőjű vágószál változatot saját fűkaszádhoz, és rendeld meg online, egyszerűen!


8termék18

Tárazz be időben a nagy munkákhoz! Rendeld meg kedvező áron a 100 méter hosszú fűkasza damilt 2,7 mm átmérőjű csillag alakú kiszerelésben! 

Raktáron: 6 darab
3 073 Ft/darab
darab

Tárazz be időben a nagy munkákhoz! Rendeld meg kedvező áron a 100 méter hosszú fűkasza damilt 2,4 mm átmérőjű csillag alakú kiszerelésben! 

Raktáron: 9 darab
2 809 Ft/darab
darab

15 méter hosszú csillag profilú vágószál 2,7 mm-es átmérővel, zöld színben. Bokrok alatt, növények mellett, kerítések tövében, árkokban is remek szolgálatot tesznek. Válaszd ki a megfelelő átmérőjű vágószál változatot saját fűkaszádhoz, és rendeld meg online, egyszerűen!

Raktáron: 12 darab
690 Ft/darab
darab

15 méter hosszú csillag profilú vágószál 1,6 mm-es átmérővel, zöld színben. Bokrok alatt, növények mellett, kerítések tövében, árkokban is remek szolgálatot tesznek. Válaszd ki a megfelelő átmérőjű vágószál változatot saját fűkaszádhoz, és rendeld meg online, egyszerűen!

Raktáron: 15 darab
368 Ft/darab
darab

15 méter hosszú csillag profilú vágószál 1,3 mm-es átmérővel, zöld színben. Bokrok alatt, növények mellett, kerítések tövében, árkokban is remek szolgálatot tesznek. Válaszd ki a megfelelő átmérőjű vágószál változatot saját fűkaszádhoz, és rendeld meg online, egyszerűen!

Raktáron: 4 darab
313 Ft/darab
darab

15 méter hosszú csillag profilú vágószál 2,4 mm-es átmérővel, zöld színben. Bokrok alatt, növények mellett, kerítések tövében, árkokban is remek szolgálatot tesznek. Válaszd ki a megfelelő átmérőjű vágószál változatot saját fűkaszádhoz, és rendeld meg online, egyszerűen!

Raktáron: 14 darab
598 Ft/darab
darab

15 méter hosszú csillag profilú vágószál 3 mm-es átmérővel, zöld színben. Bokrok alatt, növények mellett, kerítések tövében, árkokban is remek szolgálatot tesznek. Válaszd ki a megfelelő átmérőjű vágószál változatot saját fűkaszádhoz, és rendeld meg online, egyszerűen!

Raktáron: 14 darab
791 Ft/darab
darab

15 méter hosszú csillag profilú vágószál 2 mm-es átmérővel, zöld színben. Bokrok alatt, növények mellett, kerítések tövében, árkokban is remek szolgálatot tesznek. Válaszd ki a megfelelő átmérőjű vágószál változatot saját fűkaszádhoz, és rendeld meg online, egyszerűen!

Raktáron: 4 darab
449 Ft/darab
darab