Egérfogók

A főként éjszakai életet élő apró rágcsálók, egerek megkeseríthetik az életed, ha kertes házban, tanyán, vagy társasházban laksz, de állataid körül, a nyári szárazságban pedig akár kertitavad szomszédságában is előfordulhatnak. Hagyományos megoldásokra esküszöl? A jól ismert egérfogókat már megvásárolhatod fém és műanyag, több darabos kiszerelésben is. 


3termék13

Hatékony és könnyen élesíthető egércsapda, két darabos csomagban. A klasszikus egérfogó elvén működik, diszkrét fekete színben és könnyen tisztítható kivitelben. Pusztítsd el az egereket, és apróbb rágcsálókat ezzel az egyszerű, de nagyszerű termékkel!

Raktáron: 12 pár
503 Ft/pár
pár

11,5x6 cm-es klasszikus, erős, fémből készült egérfogó. Húzd fel a szerkezetet, helyezd rá a csalétket, és várd a fogást! Mérete tökéletes megfelel egerek, és más kisebb testű rágcsálók kártevők irtására, elfogására. 

Raktáron: 20 darab
246 Ft/darab
darab

A BioStop egérfogó ragasztó irtószermentes kártevőcsapda. Víz hatására sem romlik, színtelen, szagtalan alternatívája az egerektől való megszabadulásnak. Mászó rovarok, például csótány, hangya ellen is hatékony.

Raktáron: 28 darab
492 Ft/darab
darab