Falon kívüli IP44 szerelvények

IP44 szerelvények

Neked mi jut eszedbe elsőként a villanyszerelés kapcsán? A falon kívüli szerelvények? Az IP44 védelem? Esetleg a Schneider electric gyártó? Ha őszinték akarunk lenni, egyikkel sem tévedsz. A falon kívüli szerelvények ezen változatai vízmentes lehetőséget biztosítanak számodra, azaz biztonsági zsaluval vannak ellátva. Ennek köszönhetően vizes helyiségekben, kültéren is biztonságosan használhatóak. Amennyiben váltókapcsolóra, csatlakozóaljzatra vagy csillárkapcsolóra van szükséged ilyen változatban, akkor sem kell messzire menned. Online ezeket is megrendelheted!


1termék 11

Falon kívüli ip44 szerelvények

 

A szerelvények kiválasztásánál többféle szempontot szükséges figyelembe venni, hogy ne a beépítésnél érjenek minket meglepetések. Vegyük is sorra, pontosan mire kell figyelnünk vásárlás előtt.
-mit szeretnénk kapcsolni a kapcsolóval?
-falon kívüli vagy süllyesztett szerelvényre van szükségünk?
-fontos-e az IP44 védettség?
-hány kapcsoló szükséges a praktikus használathoz?
-fontos-e kültéri szerelvények beszerzése?
-milyen darabszámban kell megrendelni a szerelvény változatokat?

Amennyiben mindegyik kérdésre megvannak a válaszaid, úgy kezdheted is a válogatást a csapfedeles, csapfedél nélküli, falon kívüli és süllyesztett szerelvények között.

A termék kiválasztásánál mindig vegyük figyelemve azt is, hogy a szerelvény színe illeszkedik-e az enteriőrbe. A fehér szín egy örök klasszikus. A fehér szín remekül mutat modern környezetben, minimalista háztartásokban és kültéri felhasználás esetén a legtöbb burkolathoz és színhez is megfelelően illeszkedik.

 

Tudod mit jelent az IP44 jelölés?

 

A szerelvények ip44 jelöléssel akkor vannak ellátva, amikor azt szeretné jelezni a gyártó, hogy a vízzel és egyéb szilárd tárgyakkal szemben milyen ellenállósággal rendelkezik a termék.
A vizes helyiségekben és kültéren használható ip44 szerelvények nevében az IP jelentése a behatolás elleni védelem. Az IP besorolás egységes, az IEC 60529 szabvány írja le, így könnyen összehasonlítható más adatokkal ez a gyakorlati tesztek alapján meghatározott szempontrendszer.

Az első számjegy, ebben az esetben a 4-es a szilárd anyagok elleni ellenállást, a második szám, ebben az esetben szintén 4-es a vízzel szembeni védelmet mutatja meg. Minél magasabb ez a szám, annál magasabb a védettség foka is. Egy ip54-es jelöléssel ellátott szerelvény tehát jobban ellenáll az őt érő külső behatásoknak, mint egy kisebb ip számmal rendelkező.

-az első 4-es: Apró méretű szilárd tárgyak ellen védettséget jelöli (>1 mm)

-a második 4-es: Fröccsenő víz ellen védett minden irányból való védettséget jelöli (nem károsító mértékű szivárgás megengedett)

 

Látható raktáron található készlet a villanyszerelés, kapcsolócsaládok, falon kívüli ip44 szerelvények esetében is

 

Tudtad, hogy nálunk valós az oldalon feltüntetett raktárkészlet? Pontosan! Mindig láthatod megrendelés előtt, hogy egy adott termék milyen darabszámban vagy méter hosszban áll rendelkezésünkre vásárlásod pillanatában raktárunk polcain.

Ez a lehetőség biztosítja azt, hogy meglepetések nélkül vásárolhass, hogy kiszámítható, előre tervezhető legyen az online megrendelés is.

Természetesen kínálatunkban a falon kívüli szerelvények mellett a süllyesztett fali kapcsolók többféle kapcsolócsaládja is elérhető. (Legrand Niloé, Schneider Asfora) Rendelj onlien, spróold meg magadnak az utazás nyűgjét!

Az oldal okos keresőjét használva könnyedén megtalálhatsz minden szükséges fűtésszerelési, vízszerelési és villanyszerelési kiegészítőt is, de természetesen a kategóriák között is böngészhetsz a tökéletes termék keresése közben.

További kérdésed lenne? Keress minket e-mail címünkön, online ügyfélszolgáltunkon keresztül vagy telefonszámunkon.

#kanlux