Villanyszerelés

Így vagy úgy, de mindenki találkozik a villanyszereléssel és az ahhoz szükséges anyagokkal. Ami azt illeti, ez általában hamarabb bekövetkezik, mint hogy ingatlantulajdonossá válnánk. Az albérletekben, szülői házban is felmerülhetnek olyan problémák, amelyek megoldásához ezekhez a szerszámokhoz, eszközökhöz és kiegészítőkhöz szükséges nyúlnunk.
Ha csak egy új villanykörtére vagy vezetékre van szükség otthon, akkor is megéri körülnézni. Nálunk ugyanis ezeket a remek termékeket is megrendelheted online, egyszerűen!

Villanyszerelés

 

Sokféle szakmunkáról beszélhetünk, de egy biztos. A villanyszerelés mellett nem mehetünk el szó nélkül sem akkor, ha professzionális feladatokat, sem akkor, ha háztartási villanyszerelési munkákat szeretnénk ellátni. Szerencsére már akkor sem kell a különböző barkácsáruházak sorait rónunk, ha ehhez a méltán kedvelt és mindig fontos területnek a kialakításához keressük a szükséges anyagokat.

Hidd el, a villanyszerelés nem csak a bonyolultabb vezetékek bekötéséről és telepítéséről szól. Villanyszerelési anyagokról beszélünk akkor is, amikor kiválasztjuk leendő házunkba a kapcsolócsaládokat vagy amikor eldöntjük, hogy milyen hatékonyságú és színhőmérsékletű izzók kerüljenek új lámpáinkba.

Tehát villanyszerelés lehet az elektromos hálózat kiépítése és egy új izzó betekerése is. Ezek alapján ugye, hogy te is szereltél már villanyt szerelni?

 

Szerelvények és lakás villanyszerelési anyagok

 

Természetesen akkor sem kell aggódnod, ha nem vagy profi, de meg szeretnéd vásárolni a szakemberek számára a szükséges falon kívüli szerelvényeket, kismegszakítókat, fi relé változatokat vagy kábeleket.

Nézzük is meg, melyek a legfontosabb termékek, amelyeket Te is könnyűszerrel beszerelhetsz lakásodban.

 

Világítás, fényforrások

 

Világítás nem csak a téli hónapban elengedhetetlen. Nagyanyáink még jól emlékeznek milyen volt az élet, amikor nem volt minden háztartásban alapvető az elektromos áram. Az árammal működő fényforrások helyett akkor még olajlámpákat, gyertyákat kellett használniuk.

Gondoljunk csak bele, mennyivel könnyebb dolgunk van most! Amint belépünk otthonunkba már csak a villanykapcsolót kell megkeresnünk és lőn világosság.

Természetesen amennyi ház, annyi szokás, tehát mindenki másfajta világítótesteket részesít előnyben. Vannak, akik az egybeépített LED lámpákat szereti, van, aki inkább a villanykörték közül válogat. Rendelőintézetekben, iskolákban, műhelyekben, garázsokban pedig még mindig elterjedtek a fénycsövek.

 

Kapcsolócsaládok

 

Ha már a kapcsolóknál tartunk. Ugye, milyen egyszerű egy mozdulattal felkapcsolni a villanyt? Manapság már sok megoldás létezik távirányítós, sőt applikációval vezérelhető világítótestek felszerelésére is. A klasszikus kapcsolók és kapcsolócsaládok azonban kedvező árú és biztos megoldást biztosítanak akkor is, amikor nincs éppen kéznél a telefon vagy nem működik az internet.

A kínálatunkban kapható legnépszerűbb kapcsolócsaládok között találhatsz függőlegesen és vízszintesen is szerelhető darabokat. Falon kívüli és süllyesztett változatokat. Nézz körül, válaszd ki, rendeld meg!

 

Konnektor, kapcsolók

 

Elektromos hálózat kiépítésénél szerencsére egyre többen fordítanak kiemelt figyelmet arra, hogy ne csak a munka legyen elvégezve, de az összkép is esztétikus legyen. Nem mindegy, hogy bohó, elegáns, letisztult vagy modern, esetleg steampunk stílusban szeretnénk-e berendezni élettereinket.

Az egymáshoz illő konnektorok és kapcsolók választása azonnal egységessé teszi az összképet. Ezt követően a meglévő lámpa cseréje vagy megtartása mellett is dönthetünk. A lényeg, hogy biztonságos és az elektromos hálózat teljesítmény meghatározása szerinti kábelek, villanyóra és egyéb kiegészítők kerüljenek beépítésre.

Nagyon gyakori, hogy a felújítók nem veszik figyelembe a tervezésnél, hogy villanytűzhelyet, elektromos fűtőpaneleket vagy további klímákat is szeretnének-e majd beszereltetni az ingatlanba. Ezek beépítése azonban csak akkor lehetséges gyorsan és hatékonyan, ha megbízható, a háztartási gépek teljesítményéhez illő és a fogyasztásukat megfelelően kezelni tudó hálózat kerül kiépítésre.

 

Hosszabbítók, hálózati elosztók

 

Persze megesik, hogy rossz helyre kerültek a kapcsolók, dugaljak. Sőt, az is lehet, hogy még felújítás előtt állsz és átmeneti megoldást keresel. Ideiglenes segítségnek és a szerszámgépek kábelének meghosszabbításához is tökéletes választás lehet egy-egy hosszabbító, hálózati elosztó.

Manapság nagyon gyakran a gyártók lespórolják a gépekről a kábelt. Mit is jelent ez? Te nem találkoztál még azzal, hogy csupán 1-1,5 méter hosszú kábel van minden termékhez. Mi már belefutottunk ennél akár porszívóknál is, ami nagyon idegesítő.

Kerüld el az efféle helyzeteket, legyen mindig kéznél egy jól működő és megfelelő hosszúságú hosszabbító.

A hosszabbítók nem csak beltéri, de kültéri munkáknál is a segítségünkre lehetnek. Fűnyírásnál, szegélynyírásnál, medence takarításnál is használhatunk olyan eszközöket, amelyeknél szükség van ezekre a remek termékekre.

 

Elemek

 

Amikor villamosságról beszélünk nem biztos, hogy eszünkbe jutnak az elemek. Pedig hidd el, nagyon sokszor szükség van rájuk. Az otthonodban található távirányítókba, a gyerek játékaiba, de még elemlámpákba is szükséged lehet rájuk. Mindig gondoljunk a váratlan helyzetekre! Ha nem vagy benne biztos, neked melyikre van szükséged, akkor nézd végig háztartásod.

Ellenőrizd, hogy melyik készülék milyen nagyságú (AA, AAA stb.) és milyen mennyiségű elemmel működik. Ha a darabszámok és a méretek megvannak, akkor már csak a beszerzésre kell figyelni.

Ne rontsa el neked se a randi estét egy nem működő táviránytó vagy a gyerek születésnapját egy a játékhoz nem mellékelt elem hiánya.

 

Fi relé

 

Aki villanyszerelő vagy villanyszerelési munkák során már segítkezett, az biztosan jól ismeri ezeket az aprónak tűnő, mégis nagyon fontos és hasznos kiegészítőket. Legyen szó akár lakás villanyszerelés, akár családi ház villanyszerelés munkáiról, a fi relék biztosan elő fognak kerülni.

A fi reléket sokan áram-védőkapcsoló néven vagy életvédelemi relé néven ismerhetik. A relé tulajdonképpen nem más, mint egy elektromos kapcsolókészülék. Önmagától lekapcsolja a hálózatot, amennyiben nem megfelelő működést, szivárgó áramot érzékel. Ez előfordulhat a vezetékek zárlatából, a fogyasztó egység, azaz elektromos készülékek zárlatából, illetve akkor is, ha valaki hozzáér a hálózati feszültség alatt álló eszközt, tárgyat.

 

Kismegszakító változatok

 

A kismegszakítók kinézetre nagyon hasonlóak a fi relékhez. Feladatuk a rövidzárlatok és a túlterhelés elleni védelem ellátása. Használhatod őket irodaházakban, lakóépületekben, elosztószekrényekben is.

 

Raktáron található termékek

 

Tudod már mire van szükség? Nem igazodsz ki a watt és volt között? A villany és a villanyszerelés eddig nem kötött le, de most már érdeklődsz a termékek iránt? Nézz körül kínálatunkban és böngéssz a villanyszerelés kategória mellett a további hasznos termékek között is. Lehet, hogy számodra a füstcsövek, medence vegyszerek vagy szúnyoghálók lesznek hasznosak. Ezeket a remek termékeket mind-mind megrendelheted online, csupán néhány kattintással!

Mindehez nem kell elhagynod otthonod kényelmét és nem kell boltról-boltra járnod. Nem kell végigállnod a hosszú sorokat és bolyongani a végtelen áruházi útvesztőkben sem. Nálunk a vásárlás gyermekjáték! Regisztrált vásárlóként ráadásul a legjobb ajánlatok és a törzsvásárlói rendszer kapcsán további kedvezményekben is részesülhetsz.

Tarts velünk és ismerd meg a villanyszerelés világát!

#az ön #és nem kell #és ki #nézze meg #az ár #van szüksége #stb #services #ads #log #cookies #mail #van-e #az első #minden egyes #csak az #mint #alatt #át itt el meg ami azt mert ez egy csak így hanem az új illetve azt mint egy és az fázis és #családi ház villanyszerelés budapest #villanyszerelés árak