Szigetelő szalagok

A legismertebb rögzítőeszközök és jelölőeszközök nem is lehetnének mások, mint a különböző színű szigetelőszalagok, vagy szigszalagok. A klasszikus zöld-sárga nélkül sokkal nehezebben menne a munka, de kínálatunkban megtalálhatod a fehér, fekete, kék, zöld, és piros tekercseket is. 


6termék16

20 méter hosszú fekete színű szigetelőszalag. A villanyszerelési munkák mellett jó hasznát veheted a háztartásban és barkácsolás közben is. Rendeld meg online és gyűjtsd a törzsvásárlói pontokat minden vásárlásod után! 

Raktáron: 51 darab
275 Ft/darab
darab

20 méter hosszú fehér színű szigetelőszalag. A villanyszerelési munkák mellett jó hasznát veheted a háztartásban és barkácsolás közben is. Rendeld meg online és gyűjtsd a törzsvásárlói pontokat minden vásárlásod után! 

Raktáron: 6 darab
275 Ft/darab
darab

20 méter hosszú piros színű szigetelőszalag. A villanyszerelési munkák mellett jó hasznát veheted a háztartásban és barkácsolás közben is. Rendeld meg online és gyűjtsd a törzsvásárlói pontokat minden vásárlásod után! 

Raktáron: 24 darab
275 Ft/darab
darab

20 méter hosszú kék színű szigetelőszalag. A villanyszerelési munkák mellett jó hasznát veheted a háztartásban és barkácsolás közben is. Rendeld meg online és gyűjtsd a törzsvásárlói pontokat minden vásárlásod után! 

Raktáron: 19 darab
275 Ft/darab
darab

20 méter hosszú sárga-zöld színű szigetelőszalag. A villanyszerelési munkák mellett jó hasznát veheted a háztartásban és barkácsolás közben is. Rendeld meg online és gyűjtsd a törzsvásárlói pontokat minden vásárlásod után! 

Raktáron: 20 darab
274 Ft/darab
darab

20 méter hosszú zöld színű szigetelőszalag. A villanyszerelési munkák mellett jó hasznát veheted a háztartásban és barkácsolás közben is. Rendeld meg online és gyűjtsd a törzsvásárlói pontokat minden vásárlásod után! 

Raktáron: 12 darab
236 Ft/darab
darab