Geotextíliák egész tekercsben

Ne aprózd el, vedd meg tekercsben!

Ha tudod, hogy úgyis felhasználod, ha a térkő alá, a növények szárához, az ületetendő különleges csemetékehz is alkalmaznád a geotextilt, akkor vedd meg tekercsben. Könnyen méretre vághatod otthon is magadnak egy éles olló segítségével, éppen ezért olyan darabokban tudod felhasználni, ahogyan szükséged van rá. A fennmaradó mennyiséget a tekercses kivitelnek köszönhetően könnyen tárolhatod a garázsban, a pincében vagy a szerszámoskarmában is. További kerti kiegészítőiddel együtt rendelve pedig már csak arra kell várnod, hogy akár másnapi szállítással megérkezzen! Se cipekedés, se felesleges pakolás! 


5termék15

Túl széles számodra az 1 méter? Kis helyen tárolható, előre csomagolt geotextíliát keresel, amelyet bármikor, bárhol felhasználhatsz? Nem szeretnél bajlódni a tárolással? Ezt a terméket Neked találták ki! A 80 cm széles, 10 méter hosszú geotextilt hajtogatott formában, praktikus kiszerelésben rendelheted meg online, csupán néhány kattintással!

Kivitel:
Egész tekercs
Raktáron: 32 csomag
2 011 Ft/csomag
Egységár: 251,4 Ft/m2
csomag

100 méteres tekercses talajtakaró

Szeretnéd megelőzni a gyomosodást? Szeretnéd, ha az epret, vagy éppen a salátát nem a gaz borítaná be vagy nem a földön indulna rothadásnak? Erre a legmegfelelőbb segítség a geotextil! Fekete színű, UV álló kivitel és 160 cm szélességű – 50g/m2. Természetesen ezeken a felhasználásokon túl számtalan egyéb kerti munka során is hasznát veheted. Olvass tovább és győződj meg róla saját szemeddel! Rendelj bátran, fizess, talajtakarózz!

Kivitel:
Egész tekercs
Raktáron: 7 tekercs
43 440 Ft/tekercs
Egységár: 271,5 Ft/m2
tekercs

100 méter hosszú talajtakaró

Szeretnéd megelőzni a gyomosodást? Szeretnéd, ha az epret, vagy éppen a salátát nem a gaz borítaná be vagy nem a földön indulna rothadásnak? Erre a legmegfelelőbb segítség a geotextil! Fekete színű, UV álló kivitel és 200 cm szélességű – 100g/m2. Természetesen ezeken a felhasználásokon túl számtalan egyéb kerti munka során is hasznát veheted. Olvass tovább és győződj meg róla saját szemeddel! Rendelj bátran, fizess, talajtakarózz!

Kivitel:
Egész tekercs
70 380 Ft/tekercs
Egységár: 351,9 Ft/m2
Nincs raktáron

100 méteres tekercses talajtakaró

Szeretnéd megelőzni a gyomosodást? Szeretnéd, ha az epret, vagy éppen a salátát nem a gaz borítaná be vagy nem a földön indulna rothadásnak? Erre a legmegfelelőbb segítség a geotextil! Fekete színű, UV álló kivitel és 200 cm szélességű – 200g/m2. Természetesen ezeken a felhasználásokon túl számtalan egyéb kerti munka során is hasznát veheted. Olvass tovább és győződj meg róla saját szemeddel! Rendelj bátran, fizess, talajtakarózz!

Kivitel:
Egész tekercs
127 980 Ft/tekercs
Egységár: 639,9 Ft/m2
Nincs raktáron

100 méter hosszú tekercs

Szeretnéd megelőzni a gyomosodást? Szeretnéd, ha az epret, vagy éppen a salátát nem a gaz borítaná be vagy nem a földön indulna rothadásnak? Erre a legmegfelelőbb segítség a geotextil! Fehér színű, UV álló kivitel és 200 cm szélességű – 100g/m2. Természetesen ezeken a felhasználásokon túl számtalan egyéb kerti munka során is hasznát veheted. Olvass tovább és győződj meg róla saját szemeddel! Rendelj bátran, fizess, talajtakarózz!

Kivitel:
Egész tekercs
Raktáron: 3 tekercs
70 380 Ft/tekercs
Egységár: 351,9 Ft/m2
tekercs