Golyóscsap TECNOVIELLE

Golyóscsap és golyóscsap között is van különbség

Sokan sokféle feladathoz keresünk golyóscsapokat, amelyeknek különböző kialakításúnak, átmérőjűnek és méretűnek kell lenniük. Van, aki jobban szereti a keskenyebb, van, aki a szélesebb, míg megint más a csavaros vagy a karos típusokat részesíti előnyben. A Tecnovielle golyóscsapok BB (belső-belső), KB (külső-belső) és KB fix (külső-belső fix) csatlakozással is elérhetőek online barkácsboltunk kínálatában! Kezdj hozzá a szerelvényezésnek a Mentool.hu-val, hiszen tudod, nálunk mindent megtalálsz, amire csak szükséged lehet a fűtésszereléshez és vízszereléshez!

Golyóscsap TECNOVIELLE

3/4" bb vagy 1" kb? Nálunk mindegyiket megtalálod! A tecnovielle olasz gyártó által gyártott golyóscsapok időtálló réz ötvözetű szerelvények, amelyek megbízhatóságot és kedvező áruk mellett kiváló minőséget is jelentenek a magyar piacon. 

A kategóriák között válogatva számtalan megbízható, a műszaki szerelésekhez, a gáz, villany és víz telepítéséhez elengedhetetlen szerelvényeket, kiegészítőket és szerszámokat találhatsz kínálatunkban kedvező árak mellett. 

A golyóscsapok mellett kpe idomokat és csöveket, fűtési kiegészítőket, ötrétegű csöveket, szobatermosztátokat, réz és forrasztható réz idomokat és csöveket is találsz a Mentool.hu-t böngészve. 

A raktáron található termékek ráadásul nálunk minden esetben látszanak az oldalon. Ez az átláthatóság megönnyíti a választásod és a vásárlásod is. Csak tedd a kosaradba a szükséges mennyiséget és biztos lehetsz benne, hogy csomagod 1-2 munkanapon belül már nálad is lesz!


Már személyes átvétel is elérhető

Sőt, tovább színesítjük palettánkat és szolgáltatásaink körét. Amennyiben előre utalással rendeled meg csomagod, úgy a szállítási költséget is megspórolhatod. A személyes átvétel lehetősége minden esetben fenáll, amennyiben online kifizeted rendelésed. A csomag átvételéről minden esetben küldünk visszaigazolást, amely kézhezvételét követően munkanapokon 08:30-15:30 között várunk raktárunkban. 

#minden jog fenntartva #kft #adatok #2022 #400 #8 ft #személyes vásárlás továbbra sem elérhető #kosár #termék #információk #szállítási