Izzók hűtőszekrényekbe E14 foglalattal

A hűtőszekrény funkciói között nem csak a hűtés szerepel! Aprónak tűnő, mégis hatalmas segítséget ad a hűtőszekrények belsejében található izzó, amelynek köszönhetően könnyen rendszerezni tudjuk a hűtő tartalmát, átlátjuk és megtaláljuk a szükséges hozzávalókat. A hűtőszekrényekbe való izzók a hűtésért felelős háztartási gépekhez lettek kifejlesztve, E14-es foglalatukkal pedig szinte minden frizsider nélkülözhetetlen kiegészítői. 


2termék12

Hova tűnik a fény, amikor becsukjuk a hűtőszekrény ajtaját? Ez egy régi vicc, de ha nyitott állapotban is sötét van a hűtőben, az baj…  persze azért van rá megoldás! Elhoztuk Neked az E14-es foglalatba tekerhető hűtőszekrény izzót, ami 15 Wattos. Rendeld meg, hogy világos legyen a hűtőben mindig, ha kinyitod!

Raktáron: 21 darab
309 Ft/darab
darab

Hova tűnik a fény, amikor becsukjuk a hűtőszekrény ajtaját? Ez egy régi vicc, de ha nyitott állapotban is sötét van a hűtőben, az baj…  persze azért van rá megoldás! Elhoztuk Neked az E14-es foglalatba tekerhető hűtőszekrény izzót, ami 25 Wattos. Rendeld meg, hogy világos legyen a hűtőben mindig, ha kinyitod!

Raktáron: 21 darab
309 Ft/darab
darab