Kerek fűkasza damilok

Kerek profilú fűkasza damilok, vágószálak 15 méteres és 100 méteres kiszerelésben. Válaszd a gépedhez leginkább megfelelő átmérőben és rendeld meg online, készletről! Nálunk mindig a valós raktárkészletet láthatod, megrendelés előtt tájékozódj ezek alapján a készletekről! 


8termék18

Készülj fel időben a fűkaszálós időszakra! Rendeld meg kerek profilú, 2,4 mm átmérőjű fűkasza vágószáladat 100 méteres tekercsben! 

Raktáron: 8 darab
3 159 Ft/darab
darab

15 méter hosszú kerek, kör profilú vágószál 1,3 mm-es átmérővel. Ez a narancssárga fűkasza damil megfelelő választás lehet minden olyan háztartásban, ahol fűkasza használata indokolt a nehezen hozzáférhető helyek miatt. Rendeld meg a fűkaszádhoz megfelelő változatban! 

Raktáron: 8 darab
351 Ft/darab
darab

Készülj fel időben a fűkaszálós időszakra! Rendeld meg kerek profilú, 2,7 mm átmérőjű fűkasza vágószáladat 100 méteres tekercsben! 

Raktáron: 4 darab
3 424 Ft/darab
darab

15 méter hosszú kerek, kör profilú vágószál 2 mm-es átmérővel. Ez a narancssárga fűkasza damil megfelelő választás lehet minden olyan háztartásban, ahol fűkasza használata indokolt a nehezen hozzáférhető helyek miatt. Rendeld meg a fűkaszádhoz megfelelő változatban! 

Raktáron: 6 darab
491 Ft/darab
darab

15 méter hosszú kerek, kör profilú vágószál 3 mm-es átmérővel. Ez a narancssárga fűkasza damil megfelelő választás lehet minden olyan háztartásban, ahol fűkasza használata indokolt a nehezen hozzáférhető helyek miatt. Rendeld meg a fűkaszádhoz megfelelő változatban! 

Raktáron: 3 darab
844 Ft/darab
darab

15 méter hosszú kerek, kör profilú vágószál 2,4 mm-es átmérővel. Ez a narancssárga fűkasza damil megfelelő választás lehet minden olyan háztartásban, ahol fűkasza használata indokolt a nehezen hozzáférhető helyek miatt. Rendeld meg a fűkaszádhoz megfelelő változatban! 

Raktáron: 1 darab
623 Ft/darab
darab

15 méter hosszú kerek, kör profilú vágószál 2,7 mm-es átmérővel. Ez a narancssárga fűkasza damil megfelelő választás lehet minden olyan háztartásban, ahol fűkasza használata indokolt a nehezen hozzáférhető helyek miatt. Rendeld meg a fűkaszádhoz megfelelő változatban! 

Raktáron: 5 darab
738 Ft/darab
darab

15 méter hosszú kerek, kör profilú vágószál 1,6 mm-es átmérővel. Ez a narancssárga fűkasza damil megfelelő választás lehet minden olyan háztartásban, ahol fűkasza használata indokolt a nehezen hozzáférhető helyek miatt. Rendeld meg a fűkaszádhoz megfelelő változatban! 

413 Ft/darab
Nincs raktáron