Keringető szivattyúk

A fűtési rendszer szíve-lelke a keringető szivattyú. Ha cserére szorul vagy ha csatlakozót, csavart keresel a javításhoz, akkor is van néhány jó ötletünk! Nézz szét kínálatunkban, válogass termékeink között! Ha pedig további kérdésed lenne, akkor fordulj bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz!Keringető szivattyúk

 

A fűtési rendszer motorja a fűtési keringető szivattyú. Ez a termék gondoskodik arról, hogy a meleg víz megfelelően cirkuláljon a rendszerben. A karbantartást akár Te, akár szakember végzi, kizárólag korszerű, sokak által ajánlott, minőségi termékek közül érdemes választani. Arra azonban minden esetben érdemes figyelni, hogy a garancia csak akkor érvényesíthető, ha a telepítést erre hivatott szakember végzi el.

 

Fűtési keringető szivattyúk

 

Tudtad, hogy a keringető szivattyú is, mint általában az elektromos termékek, energiafogyasztás szerinti osztályozással van ellátva? És azt, hogy létezik száraztengelyű és nedves tengelyű szivattyú is? Termékeinkre kattintva olvashatóak a további információk, részletek!

 

Szivattyúcsatlakozó

 

A keringető rendszer apró, mégis igen fontos darabja a csatlakozó, amely a szivattyút köti össze a csőrendszerrel. Válaszd ki termékeink közül azt, amely számodra megfelelő. Ne feledd, csak a jól karbantartott szivattyúval lehet a fűtési rendszerekben zavartalan a víz keringése.

Éppen ezért ajánlott időről-időre ellenőrizni a kazán keringető szivattyú és a járulékos alkatrészek állapotát. Ráadásul az időben felfedezett hiba könnyen kiküszöbölhető az érintett rész cseréjével. Ebben az esetben nem feltétlenül szükséges új keringetőszivattyú terméket üzembe helyezni, tehát akár pénzt is spórolhatunk vele.

 

Te mi alapján választasz?

 

Ugye Neked is fontos az, hogy a termék milyen típusú, várhatóan milyen hosszan üzemel, ki a gyártó és hogy milyen gyorsan juthatsz hozzá? Nos, a vásárlók valós visszajelzései, igényei alapján a hagyományos értékek, a minőség, a hitelesség hívei vagyunk. Emellett a szállítási idő is igen rövid nálunk. A bolt áttekinthetősége is kiemelt terület, így a jól felépített kategóriák között Te is megtalálod mind azt, amire szükséged van!

 

Webáruház extrákkal

 

Vásárlóink döntő többsége ajánlaná ismerősének ezt a boltot. Az elismerést köszönjük, a továbbiakban is azon dolgozunk, hogy maximális minőséggel, alacsony árakkal, széles kínálattal és rövid szállítási idővel szolgáljuk ki összes kedves vásárlónkat és nem csak a fűtés szerelés területén!

 

Kiszállítás

 

Tudtad, hogy a rendelésedet akár másnapra ki is szállítjuk? A vásárlási folyamat végén választhatsz sos kiszállítást is. Ebben az esetben a kosárba helyezett, raktáron található termékeket akár már másnap megkaphatod. A hiányzó termékeket pedig azonnal küldjük, amint megérkeztek raktárunkba.

Hírlevél feliratkozóként további kedvezményekben is részesülhetsz. Hogyan? Mail címed megadásával első kézből értesülhetsz legújabb top termékeink érkezéséről. Sőt: időről-időre megajándékozunk majd csak a hírlevélből elérhető kedvezményekkel is.

 

Mentool.hu, ahol Te vagy az első!

 

A Mentool.hu oldal létrehozásakor az volt az álmunk, hogy egy jól átlátható, informatív webáruházat nyissunk Nektek, ahol az ügyfélszolgálat barátságos, a kommunikáció pedig mindenki számára érthető, világos. Meglehet, hogy a keresés vagy a szűrés funkció használata nem vezetett eredményre vagy kérdésed maradt a kiszállítási idő vagy más dolog kapcsán. Ebben az esetben állunk szíves rendelkezésedre! Kérjük, keress minket a webshop@mentool.hu címen vagy a +36-70/635-8665 telefonszámon. Kedves és segítőkész munkatársaink munkanapokon 8-16 óráig elérhetőek.