Kőműves zsinórok

50 és 100 méteres kőműves zsinór vásárlása orsón

A kőműves munka elengedhetetlen kellékét már bárki megvásárolhatja akár otthoni felhasználásra is online barkácsboltunk kínálatából. Sokrétű felhasználása lehetővé teszi, hogy az építési, felújítási munkálatokat megkönnyítsük saját magunk és az akár későbbiekben hívott szakemberek számára is. Ne vásárolj drága lézeres jelölőket, válaszd helyettük az egyszerű és kedvező árú kőműves zsinór változatokat! 


2termék12

Ez az a termék, amit keresel! Hogy honnan tudjuk? Kis helyen elfér, kőműves munkáknál, felújításnál, építkezésnél, kertészkedésnél is használhatod, ráadásul kedvező az ára is. Alapzatok kiásásakor, falazáshoz, hosszú egyenes szakaszok kijelöléséhez is tökéletesen alkalmas ez a fehér színű, 1,5mm-es 50m hosszú kőműves zsinór. Tedd a kosaraba, rendeld meg még ma, dolgozz vele akár már holnap!

Raktáron: 1 darab
860 Ft/darab
darab

Ez az a termék, amit keresel! Hogy honnan tudjuk? Kis helyen elfér, kőműves munkáknál, felújításnál, építkezésnél, kertészkedésnél is használhatod, ráadásul kedvező az ára is. Alapzatok kiásásakor, falazáshoz, hosszú egyenes szakaszok kijelöléséhez is tökéletesen alkalmas ez a fehér színű, 2mm-es 100m hosszú kőműves zsinór. Tedd a kosaraba, rendeld meg még ma, dolgozz vele akár már holnap!

Raktáron: 2 darab
2 483 Ft/darab
darab