Körfűrészlapok

A körfűrészlapok jó szolgálatot tesznek az építkezéseknél, felújítási munkálatoknál, faanyagok megmunkálásánál, asztalosipari feladatok ellátásánál is. Legyen a megmunkálandó anyag puhafa, keményfa, feldolgozatlan táblás anyag, műanyag bevonatos lap, vagy furnérozott táblás anyag, a körfűrész lapok megbízható vágásokat biztosítanak. Kipróbálnád? Már régóta használod és feltöltenéd a készleted? Rendelj online, egyszerűen és gyorsan!


2termék 12

Profi módon szeretnéd megmunkálni a faanyagot, amivel a későbbieken még dolgoznod kell? Alább írjuk a megoldást, mert természetesen ehhez is van termékünk az oldalon!

 

Körfűrészlapok

 

Kezdjük is rögtön a legelején. Ahhoz, hogy a körfűrészlapokat használni tudd szükséged lesz egy körfűrészre. Ezzel még valószínűleg nem mondtunk újdonságot. Ezt követően tudnod kell, hogy a körfűrészedbe milyen átmérőjű fűrészlap megfelelő. A legegyszerűbb, ha leméred a korábban használtat vagy megkeresed a gép használati utasítását. (Mint tudjuk, mi magyarok ezt nem szoktuk elolvasni, úgyhogy lehet, hogy ezzel a lépéssel kár is vesződnöd!)

 

Mihez használhatóak a körfűrészlapok?

 

Fához, fémhez, laminált padlóhoz, műanyaghoz kiválóan alkalmas a körfűrészlap. Az elvégzett vágás finomsága azon múlik, hogy mennyi a fűrészlapon a fogak száma.

Szóval mondd, milyen anyagok vágására keresel körfűrész lapokat? Nálunk a 115 mm-es átmérőjű és a 125 mm-es átmérőjű kőrfűrészlapok is elérhetőek. Mérd meg, melyik átmérőjűre lenne szükséged és helyezd a kosárba.

Jó tanács! A vágási munka során mindig használj munkavédelmi eszközöket, kesztyűt, szemüveget!

 

Vágókorongok és még sok más termék raktáron

 

Szétnéztél már a Mentool.hu oldalán? Nem csak körfűrészlap, EXTOL és Milwaukee gyártó termékei találhatóak az oldalon, hanem fontos munkavédelmi eszközök is. A szemünk talán a legértékesebb kincsünk. A szem biztonsága érdekében ajánljuk munkavédelmi szemüvegeinket. Tekintsd meg ezeket is!

 

Mentool.hu a megbízható magyar webáruház

 

A vásárlók a megbízható boltok közé sorolják a Mentool.hu boltot. Ezt az elismerést nagyon köszönjük! Online barkácsáruházunkat egy családias kisvállalkozásként emlegetjük mi is. Egy tényleges családi vállalkozásból indult, mára pedig további munkaerővel bővült online bolt vagyunk. Ha mellettünk döntesz, akkor egy magyar kisvállalkozást támogatsz, a mi fejlődésünket segíted.

 

A kosár tartalma - termék keresés

 

A termékek megtalálhatóak a kategóriák között, vagy szűrés lehetőségével is felfedezheted őket. Használd az Mentool.hu oldal tetején található kereső sávot, írd be a termék pontos nevét és nyomj a nagyító gombra. Ez az okos árukereső egyből kiadja azt a terméket, amit keresel.

 

Vásárlói információk

 

Keress minket, ha szállítási szolgáltatásokkal kapcsolatos kérdésed van. Keress minket, ha elakadtál a vásárlásban. Keress minket, ha nem sikerül a hírlevélre való feliratkozás. Tudod az email címünket, vagy inkább telefonálnál? Az ügyfélszolgálat mail címe a webshop@mentool.hu, telefonszáma a +36-70/635-8665.