Műanyag körmös tömlőösszekötők

Amennyiben a hagyományos tömlőösszekötők helyett valmamilyen más megoldást keresel a kerti slagok összekapcsolására, akkor a körmös tömlőösszekötők, vagy más néven körmös toldók lehetnek számodra a tökéletes választások. A körmös toldóknál nem kell külön megvásárolnod a rögzítéshez szolgáló bilincseket, azt a feladatot a kiegészítő elem két végén található lecsavarható rész biztosítja. Egyszerű felhelyezhetőség, könnyű bonthatóság! 


9termék19

Felejtsd el a bilincseket és a bonyolult szereléseket!  A White Line 1"-1" körmös tömlőösszekötőjével, vagy más néven körmös toldójával egyszerűen, néhány pillanat alatt köthetsz két locsolótömlőt. Ennek a locsolástechnikai kiegészítőnek mind a két oldalára 1"-os slag kapcsolható. Csak húzd rá a locsolótömlőt a körmökre és rögzítsd egyszerűen, csavarással a helyére! 

Raktáron (14 darab)
981 Ft/darab

Bilincses rögzítés helyett válaszd a Yellowflex 1"-1" körmös tömlőösszekötőjét! A körmös toldónak is nevezett locsolástechnikai kiegészítővel néhány pillanat alatt köthetsz össze két 1"-os locsolótömlőt. Csak húzd rá a locsolótömlőt a körmökre és rögzítsd egyszerűen csavarással a helyére! 

Raktáron (34 darab)
671 Ft/darab

Felejtsd el a bilincseket és a bonyolult szereléseket!  A White Line 1"-3/4" körmös tömlőösszekötőjével, vagy más néven körmös toldójával egyszerűen, néhány pillanat alatt köthetsz össze két eltérő átmérőjű locsolótömlőt. A körmös szűkítőnek is nevezett locsolástechnikai kiegészítő egyik oldalához 1"-os locsolótömlő, másik oldalára 3/4"-os slag kapcsolható. Csak húzd rá a locsolótömlőt a körmökre és rögzítsd egyszerűen, csavarással a helyére! 

Raktáron (9 darab)
943 Ft/darab

Bilincses rögzítés helyett válaszd a Yellowflex 1"-3/4" körmös tömlőösszekötőjét! A körmös toldónak vagy körmös szűkítőnek is nevezett locsolástechnikai kiegészítővel néhány pillanat alatt összeköthetsz egy 1"-os és egy 3/4"-os locsolótömlőt. Csak húzd rá a locsolótömlőt a körmökre és rögzítsd egyszerűen csavarással a helyére! 

Raktáron (11 darab)
684 Ft/darab

Felejtsd el a bilincseket és a bonyolult szereléseket!  A White Line 1/2"-1/2" körmös tömlőösszekötőjével, vagy más néven körmös toldójával egyszerűen, néhány pillanat alatt köthetsz két locsolótömlőt. Ennek a locsolástechnikai kiegészítőnek mind a két oldalára 1/2"-os slag kapcsolható. Csak húzd rá a locsolótömlőt a körmökre és rögzítsd egyszerűen, csavarással a helyére! 

Raktáron (11 darab)
219 Ft/darab

Bilincses rögzítés helyett válaszd a Yellowflex 1/2"-1/2" körmös tömlőösszekötőjét! A körmös toldónak is nevezett locsolástechnikai kiegészítővel néhány pillanat alatt köthetsz össze két 1/2"-os locsolótömlőt. Csak húzd rá a locsolótömlőt a körmökre és rögzítsd egyszerűen csavarással a helyére! 

Raktáron (29 darab)
393 Ft/darab

Felejtsd el a bilincseket és a bonyolult szereléseket!  A White Line 3/4"-1/2" körmös tömlőösszekötőjével, vagy más néven körmös toldójával egyszerűen, néhány pillanat alatt köthetsz össze két eltérő átmérőjű locsolótömlőt. A körmös szűkítőnek is nevezett locsolástechnikai kiegészítő egyik oldalához 1/2"-os locsolótömlő, másik oldalára 3/4"-os slag kapcsolható. Csak húzd rá a locsolótömlőt a körmökre és rögzítsd egyszerűen, csavarással a helyére! 

Raktáron (24 darab)
419 Ft/darab

Felejtsd el a bilincseket és a bonyolult szereléseket!  A White Line 3/4"-3/4" körmös tömlőösszekötőjével, vagy más néven körmös toldójával egyszerűen, néhány pillanat alatt köthetsz két locsolótömlőt. Ennek a locsolástechnikai kiegészítőnek mind a két oldalára 3/4"-os slag kapcsolható. Csak húzd rá a locsolótömlőt a körmökre és rögzítsd egyszerűen, csavarással a helyére! 

Raktáron (9 darab)
358 Ft/darab

Bilincses rögzítés helyett válaszd a Yellowflex 3/4"-3/4" körmös tömlőösszekötőjét! A körmös toldónak is nevezett locsolástechnikai kiegészítővel néhány pillanat alatt köthetsz össze két 3/4"-os locsolótömlőt. Csak húzd rá a locsolótömlőt a körmökre és rögzítsd egyszerűen csavarással a helyére! 

Raktáron (43 darab)
493 Ft/darab