Műanyag csatlakozók

A locsolás és az otthoni locsolástechnikai megfelelő kiépítéséhez sajnos nem elegendő a szivattyúk, kerti kutak és a megfelelő átmérőjű locsolótömlők beszerzése. Ahhoz, hogy a rendszer hiba nélkül működhessen és megfelelő legyen minden általunk szükségesnek ítélt funkcióra, szükséges beszerezni azokat a műanyagból készült kiegészítőket is, amelyek megkönnyíthetik munkánkat az öntözés során. Tekintsd át műanyagból készült tömlőösszekötő, körmös toldó, csapcsatlakozó és gyorscsatlakozó kínálatunkat, és rendeld meg őket a megfelelő méretben!

Műanyag csatlakozók

Vannak, akiknek az a fontos, hogy ne is kelljen ott lenniük a locsolásnál, szinte magától működjön a rendszer, vannak, akik szeretnek mindent kézben tartani és többféle lehetőséget is szívesen kipróbálnak egy-egy locsolóeszköz telepítésénél, mások az egyszerűségre esküsznek az öntözés kapcsán.

Bármelyik csoportba is tartozunk a locsolótömlők bekötéséhez és összekötéséhez biztos, hogy szükségünk lesz a csatlakozókra, amelyeket már kedvező áron beszerezhetünk műanyag változatokban is.


Műanyag csatlakozók többféle kivitelben

A műanyag csatlakozókat kinézetük alapján könnyű megkülönböztetni egymástól, a választást pedig nagyban segíti, hogy az átmérő jelölés megtalálható a nevükben. Tehát egy 1"-os locsolótömlőhöz 1"-os kiegészítők beszerzése szükséges, egy 3/4"-oshoz 3/4"-os és így tovább. Kis mértékben eltérés lehet ebben a rendszerben a szélesített kiegészítők esetén, éppen ezért mindig figyeljünk arra, hogy szélesített idomot mindig csak másik szélesített idommal kapcsoljunk össze.


Műanyag gyorscsatlakozók

A gyorscsatlakozók feladata igen egyszerűen összefoglalható! Ezekkel a remek kis toldó idomokkal tudunk könnyen és gyorsan összekapcsolni locsolótömlőket a kerti csapokra szerelt csapcsatlakozókkal.


Műanyag csapcsatlakozók

A műanyag csapcsatlakozók a locsolástechnika talán legkedvezőbb árú és egyik legkisebb termékei. Feladatuk rendkívül egyszerű, mégis igencsak megkönnyíti a helyzetünket akkor, amikor a locsolótömlőket kerti csaphoz szeretnénk csatlakoztatni.

A locsolás egyik legegyszerűbb módja, hogy ha a kiválasztott, víznyomásnak megfelelő locsolótömlőt a kerti csaphoz szeretnénk kötni. Válasszuk ki a megfelelő átmérőjű csapcsatlakozót, tekerjük fel a kerti csap szájára és most jön a turpisság! A locsolótömlő végére szerelt megfelelő méretű gyorscsatlakozó másik vége tökéletesen illeszkedni fog a csapcsatlakozóhoz! Kezdődhet is az öntözés!


Műanyag tömlőösszekötők

A hagyományos tömlőösszekötők nem vesztettek közkedveltségükből az évek során. A tömlőösszekötő, ahogy neve is mutatja két tömlő összekötésére, egymáshoz kapcsolására használható. A kapcsolat itt menetesen bontható, ennek köszönhetően akár két különböző átmérőjű locsolócső összekötésére is alkalmas, amennyiben azt a víznyomás lehetővé teszi. A tömlőket a műanyag tömlőösszekötőhöz bilinccsel szükséges rögzíteni. A megfelelő méretű bilincsek nem részei a csomagnak, de szintén megtalálhatóak online barkácsboltunk kínálatában.


Műanyag körmös tömlőösszekötők

A körmös tömlőösszekötők feladata rendkívül egyszerű. Arra használjuk őket, hogy a locsolótömlő rongálódása nélkül tudjunk összekötni két azonos átmérőjű darabot. Ha a locsolórendszerben toldásokat szeretnél készíteni, vagy a mindennapos használtra szánt slagot időnként szükséges meghosszabbítani, akkor remek kiegészítők lehetnek ehhez a körmös tömlőösszekötők.

Csak tekerjük le az elem két oldalsó részéről a ,,körmöket", húzzuk rá a slagok két oldalára, majd középen kapcsoljuk össze a két tömlőt, és rögzítsük őket a tekerős végekkel.


Raktáron lévő termék?

Oldalunkon mindig láthatod, hogy a megvásárolni kívánt termék vagy termékek raktáron vannak-e a megrendelés pillanatában. Az aktuális darabszámot mindig a termék neve alatt, vagy mellett jelezzük! Akkor sem kell kétségbe esned, ha éppen nem elérhető, csak rendelhető állapotban van a kiválasztott locsolófej vagy egyéb öntözéshez, locsoláshoz szükséges eszköz. Rendelésed leadása után amint tudjuk beszerezzük a szükséges mennyiséget!

Vásárolj a raktáron lévő mennyiségből, vagy nagy mennyiség esetén kérd egyedi ajánlatunkat e-mailben! (email címünk: webshop@mentool.hu, tel: 06706358665)

Ha a termékeket már a kosárba helyezted, akkor nincs más teendőd, mint az oldal tetején a talicskára (kosár) kattintani és véglegesíteni a megrendelésed. Ennyire egyszerű!

A továbblépésnél megadhatod a szállításhoz szükséges adatokat, és a szállítási információk mellett kiválaszthatod a fizetési módot is.

Minden jog fenntartva! (2021)
Felhívjuk szíves figyelmed, hogy online barkácsboltunkban a felhasználói élmény maximalizálása miatt cookie-kat (sütiket) használunk! Kérjük, kattints az ,,elfogadom" gombra a webáruház alján, amennyiben megjelenik számodra.
#hozzájárulok #fill #történő #mail #iratkozzon #mail #szeretne #hírlevél #megfelelő #önnek #hírlevelünkre #tömlő #2021 arukereso.hu minden jog #ismerősének ezt a boltot #vásárlók közül ajánlaná ismerősének #bolt áttekinthetősége ügyfélszolgálat kommunikáció #fill 719026 #fill ffffff #csatlakozó #gyorscsatlakozó #darab #ft 1 #bolttal szállítási idő #minősítését a vásárlók valós értékelései alapján #szállítási idő a bolt #elégedettség a bolttal szállítási #elnyerte az árukereső megbízható #ügyfélszolgálat kommunikáció a z #idő a bolt áttekinthetősége #bolt minősítését a vásárlók #boltot elégedettség a bolttal #vásárlók valós visszajelzései alapján #árukereső megbízható bolt minősítését #valós visszajelzései alapján 2004 #arukereso.hu minden jog fenntartva #visszajelzései alapján 2004 2021 #alapján 2004 2021 arukereso.hu