Műanyag gyorscsatlakozók

Műanyag gyorscsatlakozókkal könnyebb lesz az élet! Nem fog tovább fájni a fejed, hogy hogyan kösd össze a csapcsatlakozókat a locsolótömlővel, nem kell külön bilincseket rögzítgetni, tartani a bonyolultabb szerelésektől, a nem pontosan illeszkedő elemektől! A gyorscsatlakozók feladata igen egyszerűen összefoglalható! Ezekkel a remek kis toldó idomokkal tudunk könnyen és gyorsan összekapcsolni locsolótömlőket a kerti csapokra szerelt csapcsatlakozókkal.


10termék110

Szivattyús, vagy nagyobb víznyomású öntözéshez

A Power Jet csatlakozás nem kompatibilis a hagyományos csatlakozókkal! Az öntözőrendszer elemeinek öszsekötéséről nem árt gondoskodni már a megvásárlás pillanatában. Online barkácsboltunkban a locsolótömlő változatok mellett megrendelheted ezeket az 1"-os tömlőcsatlakozó fajtákat is. A Powerjet tömlőcsatlakozókkal az összekapcsolás és szétkapcsolás rendkívül egyszerű, használhatod mind kerti csapokhoz, mind locsolótömlőkhöz, vagy akár megfelelő csatlakozással ellátott szórófejekhez is. Az erős PVC-ből készült Powerjet kialakítás szivattyúkkal való öntözésekhez, nagyobb víznyomás mellett is hatásos használatot tesz lehetővé. 

Raktáron (5 darab)
1 335 Ft/darab

A Yellowflex 1"-os gyorscsatlakozójával a locsolótömlőt egyszerűen, egy mozdulattal hozzákapcsolhatod a kerti csap végére szerelt csapcsatlakozóhoz, vagy azokhoz a szórófejekhez, amelyeknek kimeneténél gyorscsatlakozós csatlakozó található. A rögzítéshez nem szükséges további bilincseket, szerszámokat igénybe venned, könnyen oldható és újraszerelhető. Használd ezt az egyszerú locsolócső adaptert, és könnyítsd meg saját dolgodat az öntözés, locsolás folyamataiban!

Raktáron (22 darab)
967 Ft/darab

A Yellowflex 1"-os gyorscsatlakozójával a locsolótömlőt egyszerűen, egy mozdulattal hozzákapcsolhatod a kerti csap végére szerelt csapcsatlakozóhoz, vagy azokhoz a szórófejekhez, amelyeknek kimeneténél gyorscsatlakozós csatlakozó található. A rögzítéshez nem szükséges további bilincseket, szerszámokat igénybe venned, könnyen oldható és újraszerelhető. Használd ezt az egyszerú locsolócső adaptert, és könnyítsd meg saját dolgodat az öntözés, locsolás folyamataiban!

Raktáron (28 darab)
616 Ft/darab
Biztos kötés külső menetes szivattyú csatlakozásokhoz, kerti csapokhoz

A White Line belső menetes tömlőcsatlakozók, gyorscsatlakozók igazán különlegesek, hiszen egyik oldalukra 3/4"-os locsolótömlők, másik végükre küldő mentes szivattyú közcsavarok, kerti csapok rögzíthetőek.  Amennyiben olyan locsolóslagot vásárolsz, amelynek apa kiállás van a végén, úgy ezekkel az egyszerű belső menetes kiegészítőkkel könnyedén felszerelhetőek a kerti csapra. 

Raktáron (5 darab)
389 Ft/darab

Szivattyús, vagy nagyobb víznyomású öntözéshez

A Power Jet csatlakozás nem kompatibilis a hagyományos csatlakozókkal! Az öntözőrendszer elemeinek öszsekötéséről nem árt gondoskodni már a megvásárlás pillanatában. Online barkácsboltunkban a locsolótömlő változatok mellett megrendelheted ezeket az 3/4"-os tömlőcsatlakozó fajtákat is. A Powerjet tömlőcsatlakozókkal az összekapcsolás és szétkapcsolás rendkívül egyszerű, használhatod mind kerti csapokhoz, mind locsolótömlőkhöz, vagy akár megfelelő csatlakozással ellátott szórófejekhez is. Az erős PVC-ből készült Powerjet kialakítás szivattyúkkal való öntözésekhez, nagyobb víznyomás mellett is hatásos használatot tesz lehetővé. 

Raktáron (13 darab)
588 Ft/darab

A Yellowflex 3/4"-os gyorscsatlakozójával a locsolótömlőt egyszerűen, egy mozdulattal hozzákapcsolhatod a kerti csap végére szerelt csapcsatlakozóhoz, vagy azokhoz a szórófejekhez, amelyeknek kimeneténél gyorscsatlakozós csatlakozó található. A rögzítéshez nem szükséges további bilincseket, szerszámokat igénybe venned, könnyen oldható és újraszerelhető. Használd ezt az egyszerú locsolócső adaptert, és könnyítsd meg saját dolgodat az öntözés, locsolás folyamataiban!

Raktáron (31 darab)
596 Ft/darab
Biztos kötés belső menetes szivattyú csatlakozásokhoz, kerti csapokhoz

A White Line külső menetes tömlőcsatlakozók, gyorscsatlakozók igazán különlegesek, hiszen egyik oldalukra 3/4"-os locsolótömlők, másik végükre küldő mentes szivattyú közcsavarok, kerti csapok rögzíthetőek. Kiváló, masszív műanyag anyagból készült kiegészítőid lehetnek a kerti locsolás kapcsán! Vásárold meg online, egyszerűen! 

Raktáron (10 darab)
331 Ft/darab
White Line kuplung csatlakozó

A kuplung csatlakozó egy különös kis szerkezet, mégis hatalmas segítségedre lehet a locsolás, öntözés kiépítésénél! Más néven hosszabbító csatlakozónak is szokták nevezni, ugyanis fő funkciója, hogy két gyorscsatlakozóval ellátott tömlőt egy mozdulattal összeköthessünk vele. Amennyiben a víznyomás lehetővé teszi, úgy két eltérő átmérőjű tömlő is meghosszabbítható, összekapcsolható vele.

Raktáron (26 darab)
203 Ft/darab

Gyorsan szeretnéd összekapcsolni öntözőrendszered elemeit? A Bradas White Line tömlőcsatlakozó 1/2"-os változatával kényelmesen, csupán egy húzó mozdulattal szétszedhetőek, szétkapcsolhatóak és ugyan ilyen gyorsan újra felhelyezhetőek. Megfelelő csatlakoztatások választásával használhatod kerti csapokhoz, locsolókhoz, szórófejekhez, vagy akár kerti zuhanyzókhoz is.

Rendelhető
410 Ft/darab

Gyorsan szeretnéd összekapcsolni öntözőrendszered elemeit? A Bradas White Line tömlőcsatlakozó 3/4"-os változatával kényelmesen, csupán egy húzó mozdulattal szétszedhetőek, szétkapcsolhatóak és ugyan ilyen gyorsan újra felhelyezhetőek. Megfelelő csatlakoztatások választásával használhatod kerti csapokhoz, locsolókhoz, szórófejekhez, vagy akár kerti zuhanyzókhoz is.

Rendelhető
518 Ft/darab

gyorscsatlakozó
tömlő gyorscsatlakozó
gyorscsatlakozoz
Szűrés
Gyártó
Termék státusza