Ötrétegű PRESS könyök egál

3termék13

Gyerekkorodban állítottak sarokba, mert rossz voltál? Itt a lehetőség, hogy felnőttként ezt valamilyen formában viszonozd, ha fűtésszereléssel vagy vízszereléssel foglalkozol! Ez az Unidelta ötrétegű 90 fokos préselhető könyök, ami 20 mm – 20 mm – es cső befogadására alkalmas és minden tiltakozás ellenére a sarokba fog állni majd. Rendelj, fizess, dolgozz vele!

Csatlakozó típusa:
Könyök
A oldal:
20
B oldal:
20
Raktáron: 12 darab
2 487 Ft/darab
darab

Gyerekkorodban állítottak sarokba, mert rossz voltál? Itt a lehetőség, hogy felnőttként ezt valamilyen formában viszonozd, ha fűtésszereléssel vagy vízszereléssel foglalkozol! Ez az Unidelta ötrétegű 90 fokos préselhető könyök, ami 16 mm – 16 mm – es cső befogadására alkalmas és minden tiltakozás ellenére a sarokba fog állni majd. Rendelj, fizess, dolgozz vele!

Csatlakozó típusa:
Könyök
A oldal:
16
B oldal:
16
Raktáron: 13 darab
1 879 Ft/darab
darab

Gyerekkorodban állítottak sarokba, mert rossz voltál? Itt a lehetőség, hogy felnőttként ezt valamilyen formában viszonozd, ha fűtésszereléssel vagy vízszereléssel foglalkozol! Ez az Unidelta ötrétegű 90 fokos préselhető könyök, ami 26 mm – 26 mm – es cső befogadására alkalmas és minden tiltakozás ellenére a sarokba fog állni majd. Rendelj, fizess, dolgozz vele!

Csatlakozó típusa:
Könyök
A oldal:
26
B oldal:
26
Raktáron: 7 darab
4 126 Ft/darab
darab