16-16 ötrétegű préselhető könyök Unidelta
16-16 ötrétegű préselhető könyök Unidelta
1 551 Ft

16-16 ötrétegű préselhető könyök Unidelta

1 551 Ft/darab
darab
Rendelhető
1 551 Ft/darab
darab
Rendelhető
Rendeléstől számított beérkezési idő
0-6 munkanap

Gyerekkorodban állítottak sarokba, mert rossz voltál? Itt a lehetőség, hogy felnőttként ezt valamilyen formában viszonozd, ha fűtésszereléssel vagy vízszereléssel foglalkozol! Ez az Unidelta ötrétegű 90 fokos préselhető könyök, ami 16 mm – 16 mm – es cső befogadására alkalmas és minden tiltakozás ellenére a sarokba fog állni majd. Rendelj, fizess, dolgozz vele!

Erre is szükséged lehet
Részletek

16-16 ötrétegű préselhető könyök unidelta

A press idomokról

A fűtésszerelés és a vízszerelés, tehát az épületgépészet egyik legfontosabb kelléke az Unidelta préselhető idomok közül a 90 fokos ötrétegű préselhető könyök. Használata nagyon egyszerű! A falon belüli szerelésekhez a press idomokat szokták alkalmazni a hideg- és melegvizes rendszerek kialakításához is. Ehhez szükséges egy méretben megfelelő ötértegű cső, az ahhoz szükséges préselhető idomok és egy présszerszám, amely segítségével az ötrétegű csőre préseljük a fittinget. Ezt az eljárást nem oldható vagy oldhatatlan kötésnek nevezzük, mivel bontása csak roncsolással lehetséges.

A press idom falban vagy aljzatban történő használatra alkalmas. Erős, időtálló és modern lehetőséget kínál fűtésrendszerek, vízrendszerek kialakításához.

Az épületgépészet területén a press idomok az első helyek egyikét foglalják el a fontossági sorrendben, segítségükkel biztonságosan, gyorsan lehet dolgozni. Kiemelkedően fontos, hogy az Unidelta minőségi alapanyagokból készíti el számunkra a szerelvényeket, amivel megbízható rendszereket lehet kiépíteni és telepíteni.

Fűtés rendszer kialakítása és a szükséges idomok

 

Egy fűtés rendszer kialakításánál az első lépés a tervek elkészíttetése egy szakemberrel. Ezután következhet minden szükséges termék beszerzése. A mai legjobb és legbiztonságosabb eszköz a hideg- és melegvizes rendszerek kialakításához az ötrétegű cső. Ehhez dukálnak a különböző méretű és feladatkörrel rendelkező ötrétegű idom változatok.

A kínálatunkban szereplő 16x2 egál Unidelta ötrétegű préselhető könyök idom szerepe nagyon fontos! Ha az otthoni fűtés szerelésnél szükségessé válik az ötrétegű cső derékszögbe helyezése, például a radiátorok és csőrendszer összekapcsolásánál, akkor az ötrétegű préselhető 90 fokos egál könyök toldó segítségedre lesz. Ez a top termék képes rá, hogy a két irányban futó csöveket összekapcsolja és biztonságos szivárgásmentes kötést lehessen létrehozni beépítésével.

 

Ötrétegű unidelta press idomok vásárlása

Jó hírünk van! Csak annyi kelléket kell vásárolnod, amennyit a tervező vagy kivitelező megjelölt. Egy tekercs ötrétegű cső 50 vagy 100 métert is elérhet. A tekercs hosszát mindig láthatod oldalunkon, mert ilyen mennyiségi egységenként tudsz majd rendelni belőle. Ne aggódj, ha megmarad néhány méter! Ez a későbbiekben még nagyon jól jöhet, ha a rendszert javítani, kiegészíteni kellene.

90 fokos ötrétegű cső idom műszaki adatai

 

Méret:16 mm – 16 mm

Használat: víz-, és fűtésszerelés, épületgépészeti szerelések

Kialakítás: könyök, 90 fok

Gyártó: Unidelta

A vásárlók valós visszajelzései alapján az ötrétegű press termékek és az ötrétegű szigetelt és a szigetelés nélküli csövek a szuper kategóriába tartoznak a fűtés és vízszerelés szempontjából!

Raktárunkon az ötrétegű préselhető press könyök mellett számtalan, a munkádhoz szükséges kötőelemeket is találhatsz. Ami éppen nincs raktáron, azt kérésedre igyekszünk rövid határidővel beszerezni. Amennyiben azt látod, hogy a termék rendelkezésre áll online boltunkbana kívánt mennyiségben, úgy akár 1 munkanapos szállítási idő is elérhető lehet!

Nálunk igazán hangsúlyos a kommunikáció! Az ügyfélszolgálat elérhetőségét megtalálod weboldalunkon, Szívesen állunk rendelkezésedre!

Vásárlói információk alapján a bolt áttekinthetősége a kiváló kategóriába tartozik. Győződj meg róla te is!

#420 #2022 #árukereső #kft #cikkszám #csatlakozó #2004-2022 #műanyag #1/2" #minden jog fenntartva #megbízható bolt #t idom #fill

---

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy minden termékünknél általunk készített, valós fotók álljanak rendelkezésre vásárlóinknak. Ezzel szeretnénk segíteni a döntés és a vásárlás folyamatában. Mindazonáltal előfordulhatnak olyan esetek, amikor a különböző gyártók a képeken szereplő termékeket előzetes jelzés nélkül megváltoztatják, vagy más színben küldik meg számunkra. Kérjük, amennyiben számodra fontos, hogy egy árucikk pontosan milyen színű, meddig menetes a szára, milyen anyagból készült, vagy a szélétől hány milliméterrel található egy lyuk, akkor megrendelésed leadása előtt vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.

Adatok
Csatlakozás mérete:
16
Csatlakozó típusa:
Könyök
A oldal:
16
B oldal:
16
Technológia:
PRESS
Gyártó:
Unidelta
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (6 vélemény)
(6)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írtál véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Igazolt vásárlás
Turóczi Vilmos
2023.11.20
Nagyon jó minőségű termék !
Igazolt vásárlás
Turóczi Vilmos
2023.11.20
Jó minőségű termék !
Igazolt vásárlás
Ambrus Tamås
2023.01.07
A megrendelt terméket már következő napon megkaptam hibátlanul.
Igazolt vásárlás
Kiss Tamás
2022.07.16
Jó minőségű termék
Anita - Mentool.hu
2021.09.27
Kedves Antal!

Köszönjük szépen visszajelzésed és értékelésed!
Remek szerelést és jó munkát kívánunk a megvásárolt ötrétegű kulcsos idomokkal!