rajzszeg fix (100db)
Rajzszeg - 100db
225 Ft

Rajzszeg - 100db

225 Ft/csomag
Egységár: 2,25 Ft/darab
csomag
Raktáron
Várható kiszállítás 2024.07.22
225 Ft/csomag
Egységár: 2,25 Ft/darab
csomag
Raktáron
Várható kiszállítás 2024.07.22
Saját raktárról, azonnal
8 csomag

Nikkellel bevont fém rajzszeg. Használata egyszerű, pontos, többször is felhasználható. Diszkrét, alig észrevehető nyomot hagy maga után.

Részletek

Rajzszeg

Plakátolnál? Esetleg térképen rögzítenél fontos helyszíneket? Vagy folyton elfelejtesz dolgokat? A megoldás pofonegyszerű: rajzszögezd föl kis cetlin a konyhádban a fontos dolgokat.


Táblatű vagy térképtű

Az egyik legrégibb és legalapvetőbb rögzítőelemünk, ami nem hiányozhat sem a háztartásodból, sem a munkahelyedről.


Egyszerű használat

Használata igen egyszerű, a rögzítendő felületre merőlegesen nyomd be. Megbízhatóan tartani fogja a rá bízott anyagot. Használat után kihúzhatod és újra felhasználhatod máshol. Kiválóan alkalmas különféle papírok, levelek, dekorációs anyagok, üzenetek, plakátok rögzítésére. Használhatod mindenféle fafelületen, táblákon, stb.

 

Mérete: 5X3X1,5 mm


---

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy minden termékünknél általunk készített, valós fotók álljanak rendelkezésre vásárlóinknak. Ezzel szeretnénk segíteni a döntés és a vásárlás folyamatában. Mindazonáltal előfordulhatnak olyan esetek, amikor a különböző gyártók a képeken szereplő termékeket előzetes jelzés nélkül megváltoztatják, vagy más színben küldik meg számunkra. Kérjük, amennyiben számodra fontos, hogy egy árucikk pontosan milyen színű, meddig menetes a szára, milyen anyagból készült, vagy a szélétől hány milliméterrel található egy lyuk, akkor megrendelésed leadása előtt vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!