rajzszeg fix (100db)
Rajzszeg - 100db
194 Ft/csomag

Rajzszeg - 100db

Nikkellel bevont fém rajzszeg. Használata egyszerű, pontos, többször is felhasználható. Diszkrét, alig észrevehető nyomot hagy maga után.

Várható kiszállítás
2021.12.07
Raktáron   (18 csomag)
194 Ft/csomag
Egységár: 1,94 Ft/darab
A vásárlás után járó pontok: 9,7 Ft
Részletek

Rajzszeg

Plakátolnál? Esetleg térképen rögzítenél fontos helyszíneket? Vagy folyton elfelejtesz dolgokat? A megoldás pofonegyszerű: rajzszögezd föl kis cetlin a konyhádban a fontos dolgokat.


Táblatű vagy térképtű

Az egyik legrégibb és legalapvetőbb rögzítőelemünk, ami nem hiányozhat sem a háztartásodból, sem a munkahelyedről.


Egyszerű használat

Használata igen egyszerű, a rögzítendő felületre merőlegesen nyomd be. Megbízhatóan tartani fogja a rá bízott anyagot. Használat után kihúzhatod és újra felhasználhatod máshol. Kiválóan alkalmas különféle papírok, levelek, dekorációs anyagok, üzenetek, plakátok rögzítésére. Használhatod mindenféle fafelületen, táblákon, stb.

 

Mérete: 5X3X1,5 mm


Miért éri meg a Mentool.hu online áruházban vásárolni?

Valós raktárkészletről vásárolhatsz. Mit is jelent ez? Azt, hogy nálunk csak akkor tudsz megvásárolni egy terméket, amennyiben az fizikálisan is megtalálható magyarországi raktárunk polcain. Oldalunkon a termékek neve mellett mindig jelezzük a rendelkezésünkre álló darabszámot, így nem érhet meglepetés. Ez gyorsabb összeszedést, számlázást és kiszállítást jelent neked!
Sőt! Van még egy szuper ajánlatunk is számodra! Abban az esetben, amennyiben 12:00-ig leadod megrendelésed, mi azt még aznap postázzuk számodra.*

Tözsvásárlói pontrendszerünkkel regisztrált vásárlóként minden megrendelésed után pontokat gyűjthetsz. Ezeket a pontokat kedvezményekre tudod beváltani későbbi megrendeléseidnél.

Online barkácsáruházunkat egy családias kisvállalkozásként emlegetjük mi is. Egy ténylegesen családi vállalkozásból indult, mára pedig további munkaerővel is bővült online bolt vagyunk. Ha mellettünk döntesz, akkor egy magyar kisvállalkozást támogatsz, a mi fejlődésünket segíted!

Hírlevél feliratkozás esetén elsőként értesülhetsz a legújabb akciókról és újdonságokról. Mindazonáltal hírlevél feliratkozóinknak időről időre speciális, csak a hírlevélből elérhető akciókkal is készülünk!

A 2021-es évtől szeretnénk kedveskedni azoknak a vásárlóinknak is, akik ajándékot keresnek barkácsolni szerető családtagjaiknak, ismerőseiknek. Oldalunkon már megtalálhatóak a plasztik ajándékkártyák, amelyeket az MPL futárszolgálatával kézbesítünk a kért címre, vagy előre fizetés esetén akár egyenes a megajándékozottnak is. A legkisebb összegtől találhatsz már nálunk ajándékkártyát, amit felhasználva azt vesz magának az ajándékozott, amit csak szeretne, amire igazán szüksége van. 

Segítünk! Elakadtál a vásárlásban? Többre lenne szükséged valamiből, mint ami rendelkezésünkre áll? Hívj minket a +3670/635-8665 -ös telefonszámon, vagy érdeklődj a webshop@mentool.hu e-mail címen és lehetőségeinkhez képest minél hamarabb igyekszünk megoldani a felmerülő problémákat, megválaszolni a feltett kérdéseket.

*Ez alól kivételt képeznek azok a megrendelések, amelyek hosszuknál, vagy a termékek sokféleségének okán több, mint 1 óra alatt készíthetőek csak össze és 11 óra után kerültek leadásra.

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!