Bajonettzáras réz csatlakozók

Bajonettzáras réz csatlakozók különböző átmérőjű tömlőkhöz! A hosszú távú, minőségi locsolás elengedhetetlen termékei az elsőrendű locsolótömlők és a hozzájuk tartozó kiegészítők, csatlakozók is. A bajonettzár előnye, hogy csavarással, elfordítással csatlakozik a csaphoz, éppen ezért sokkal nehezebben nyomja le magáról a nyomás, hosszabb idő után kezd el ereszteni. Válaszd a számodra megfelelő méretben, rendeld meg online!  

 

 


4termék14

Válassz bajonettzáras rézcsatlakozót locsolórendszereid kiépítéséhez! Egyszerű, gyors felszerelés, tartós, korrózióálló anyag és kialakítás. 1"-os tömlőkhöz használható. 

Raktáron (8 darab)
1 601 Ft/darab

Bajonettzáras réz csatlakozó 3/4" belső menetes kialakítással. Használhatod kerti csapokhoz, tömlők összekapcsolására, vagy tömlővégekhez is. Gyors és biztos megoldás, strapabíró, korrózióálló réz anyagból.

Raktáron (4 darab)
1 295 Ft/darab

Válassz bajonettzáras rézcsatlakozót locsolórendszereid kiépítéséhez! Egyszerű, gyors felszerelés, tartós, korrózióálló anyag és kialakítás. 5/4"-os tömlőkhöz használható. 

Raktáron (5 darab)
2 065 Ft/darab

Válassz bajonettzáras rézcsatlakozót locsolórendszereid kiépítéséhez! Egyszerű, gyors felszerelés, tartós, korrózióálló anyag és kialakítás. 3/4"-os tömlőkhöz használható. 

Rendelhető
1 201 Ft/darab

A bajonett kötéseket más néven pillanatkötéseknek is nevezzük, éppen azért, mert könnyen oldhatóak, csupán el kell fordítani őket a megfelelő irányba. Szerelésük éppen ezért gyors, egyszerű, és biztonságos. 

A bajonett záras tömlő csatlakozókat csőperemes darabok összekötéséhez használhatod kerti csapoknál. Összecsavarhatóak egy másik bajonett záras menetes végű elemmel, vagy alkalmazhatóak önmagukban, a tömlő végéhez kötve is.