Bajonettzáras réz csatlakozók

Bajonettzáras réz csatlakozók különböző átmérőjű tömlőkhöz! A hosszú távú, minőségi locsolás elengedhetetlen termékei az elsőrendű locsolótömlők és a hozzájuk tartozó kiegészítők, csatlakozók is. A bajonettzár előnye, hogy csavarással, elfordítással csatlakozik a csaphoz, éppen ezért sokkal nehezebben nyomja le magáról a nyomás, hosszabb idő után kezd el ereszteni. Válaszd a számodra megfelelő méretben, rendeld meg online!  

 

 


4termék14

Válassz bajonettzáras rézcsatlakozót locsolórendszereid kiépítéséhez! Egyszerű, gyors felszerelés, tartós, korrózióálló anyag és kialakítás. 1"-os tömlőkhöz használható. 

Csatlakozó fajtája:
Összekötő
A oldal:
1" tömlő - bilinccsel
B oldal:
Bajonettzár
Raktáron: 14 darab
1 932 Ft/darab
darab

Válassz bajonettzáras rézcsatlakozót locsolórendszereid kiépítéséhez! Egyszerű, gyors felszerelés, tartós, korrózióálló anyag és kialakítás. 3/4"-os tömlőkhöz használható. 

Csatlakozó fajtája:
Összekötő
A oldal:
3/4" tömlő - bilinccsel
B oldal:
Bajonettzár
Raktáron: 12 darab
1 625 Ft/darab
darab

Bajonettzáras réz csatlakozó 3/4" belső menetes kialakítással. Használhatod kerti csapokhoz, tömlők összekapcsolására, vagy tömlővégekhez is. Gyors és biztos megoldás, strapabíró, korrózióálló réz anyagból.

Csatlakozó fajtája:
Csatlakozó
A oldal:
3/4" belső menet
B oldal:
Bajonettzár
Raktáron: 10 darab
1 472 Ft/darab
darab

Válassz bajonettzáras rézcsatlakozót locsolórendszereid kiépítéséhez! Egyszerű, gyors felszerelés, tartós, korrózióálló anyag és kialakítás. 5/4"-os tömlőkhöz használható. 

Csatlakozó fajtája:
Összekötő
A oldal:
5/4" tömlő - bilinccsel
B oldal:
Bajonettzár
Raktáron: 6 darab
2 442 Ft/darab
darab

A bajonett kötéseket más néven pillanatkötéseknek is nevezzük, éppen azért, mert könnyen oldhatóak, csupán el kell fordítani őket a megfelelő irányba. Szerelésük éppen ezért gyors, egyszerű, és biztonságos. 

A bajonett záras tömlő csatlakozókat csőperemes darabok összekötéséhez használhatod kerti csapoknál. Összecsavarhatóak egy másik bajonett záras menetes végű elemmel, vagy alkalmazhatóak önmagukban, a tömlő végéhez kötve is.