Rézcsőtisztító kefék

Ha egy helyen szereznéd be kézi szerszámaidat, akkor nem árt megfeledkezni az olyan apróságokról sem, mint a vízszereléshez és fűtésszereléshez elengedhetetlenül fontos rézcső tisztító kefék. Válaszd a szerelendő rézcsövek átmérőjének megfelelő méretet, de kedvező áruk miatt akár a teljes készletet beszerezheted, hogy sose érjen meglepetés!Rézcsőtisztító kefék

A kézi szerszámok igazán sokoldalúak, szinte minden munkafolyamathoz találhatunk megfelelő ,megbízható terméket feladataink elvégzéséhez. A fűtésszerelés és a vízszerelés területein igen elterjedt anyagok a forrasztható réz csövek és a hozzájuk kapcsolható forrasztható réz idomok.

Ezeknek az anyagoknak az összeillesztései és felhasználása számtalan feladatra remek megoldást nyújthat, a forrasztásukhoz azonban nem árt megfelelő előkészületeket tennünk.


Rézcső tisztító

A rézcső tisztító kefe hasonló feladatokat lát el, mint más tisztító kefék, drótkefék. Mindig az alapján válaszd ki a rézcső tisztító nagyságát, hogy milyen átmérőjű csőhöz szeretnéd használni.

Ezek a termékek megfelelőek a rézcsövek anyagának megtisztításához, kiemelten fontos alkalmazásuk a forrasztási hely előkészítéséhez.

A stabil műanyag fogantyúval gyorsan és precízen fogunk tudni dolgozni, akár 15, 18, akár 22 vagy 28 mm-es rézcső tisztító kefe is kerül a talicskánkba.

rézcső belső kefe, a forrasztási hely gyors előkészítésére, stabil műanyag fogantyúval.


Raktáron lévő termék?

A rézcső belső kefék csakúgy, mint minden más termék is további információk alapján rendelhető meg oldalunkról.

Oldalunkon mindig láthatod, hogy a megvásárolni kívánt termék vagy termékek raktáron vannak-e a megrendelés pillanatában. Az aktuális darabszámot mindig a termék neve alatt, vagy mellett jelezzük! Akkor sem kell kétségbe esned, ha éppen nem elérhető, csak rendelhető állapotban van a kiválasztott locsolófej vagy egyéb öntözéshez, locsoláshoz szükséges eszköz. Rendelésed leadása után amint tudjuk beszerezzük a szükséges mennyiséget!

Vásárolj a raktáron lévő mennyiségből, vagy nagy mennyiség esetén kérd egyedi ajánlatunkat e-mailben! (email címünk: webshop@mentool.hu, tel: 06706358665)

Ha a termékeket már a kosárba helyezted, akkor nincs más teendőd, mint az oldal tetején a talicskára (kosár) kattintani és véglegesíteni a megrendelésed. Ennyire egyszerű!

A továbblépésnél megadhatod a szállításhoz szükséges adatokat, és a szállítási információk mellett kiválaszthatod a fizetési módot is.

Minden jog fenntartva! (2021)
Felhívjuk szíves figyelmed, hogy online barkácsboltunkban a felhasználói élmény maximalizálása miatt cookie-kat (sütiket) használunk! Kérjük, kattints az ,,elfogadom" gombra a webáruház alján, amennyiben megjelenik számodra. (2021)
#email #fill #ügyfélszolgálat #cikkszám #hírlevél #kategóriák #re email #rothenberger #web #gyártó #rézcső tisztító #rézcsőtisztító kefék #jog fenntartva #raktáron #raktáron #gyártó #gyártó #rothenberger #szállítási #cikkszám #cikkszám #fill #fill