Sárga lap pillangó alakú 12db
Rovarfogó sárga lap balkonnövényekhez - 12db
897 Ft/csomag

Rovarfogó sárga lap balkonnövényekhez - 12db

Sárga lap pillangó alakú 12db
Sárga lap pillangó alakú 12db

A növényvédelem a cserepes növényeknek, fűszernövényeknek, balkon és szobanövényeknek is jár! Használd hozzá ezt a pillangó alakú, földbe szúrható 12 db-os szettet, amely olyan helyeken is használható, ahol az írtószerek csak korlátozotton vagy nem alkalmazhatóak. Mondj búcsút a molyoknak, cseresznyelegyeknek és egyéb kártevő rovaroknak!

Várható kiszállítás
2021.10.26
Raktáron   (46 csomag)
897 Ft/csomag
A vásárlás után járó pontok: 44,9 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Balkonnövényeidnek sem kell ezentúl nélkülözni a fizikai védelmet! Ha nem szeretnél permetezni, ha egy esztétikus, szinte láthatatlan, mégis nagyszerű rovargyérítőt keresel, akkor bemutatjuk a rovarfogó sárga lapot balkonnövényeid számára!


Repülő rovarok ellen balkonon is

A repülő rovarok sok fejtörést és kellemetlenséget okozhatnak nem csak a mindennapokban, de akkor is, hogy ha gondtalanul élveznéd barátaiddal, családoddal a jól megérdemelt pihenést a balkonon, teraszon, előkertben.

A sárga lapok nagy változatait nagyobb területekre, veteményesekbe, gyümölcsösökbe ajánljuk, de ez a kisebb változat aranyos, pillangó alakú kiszerelésben mindenkinek a kedvence lesz.

A színcsapda alkalmas minden repülő rovar csapdába ejtésére. Színe kifejezetten abba a spektrumba esik, amely a rovarok számára jól érzékelhető. 


Egyik legnagyobb előnye, hogy megelőzhetjük, elkerülhetjük vele az irtószerek, permetszerek használatát. Minden olyan helyen is felhasználhatjuk, ahol ezek alkalmazása nem javasolt, vagy nem is lehetséges. 

Irtószermentes színcsapda

A rovarfogó sárga lap balkonnövényekhez színével csapdába csalja, ragasztós rétegével pedig csapdába is ejti a kéretlen kártevőket. 

A Maxtrap sárga lapka pillangó alakú változata is egy olyan speciális ragasztóval van kezelve, amely nem szárad be, és környezetbarát megoldásként is alkalmazható a növények kártevői ellen. 

A csomag tartalma 12 db balkonnövényekhez javasolt pillangó alakú sárga lap, földbe szúrható kiállással.


Színcsapda teraszra, balkonra, télikertbeA rovarok előszeretettel vonzódnak bizonyos fényt kibocsátó izzókhoz és különböző színekhez is. Nem véletlen, hogy ha nyáron kirándulni indulsz, előnyös elkerülni az élénk citromsárga színt, mert garantáltan rajtad fog hemzsegni a közelben megtalálható bogár populáció nagy része.

Éppen ezt a vonzódási tulajdonságot használja ki a sárga lap is. A rákent ragasztó erős tapadást tesz lehetővé, amiből a rászálló rovarnak esélyi sincs menekülni. 


Pillangó alakú sárga lap balkonnövényekhez - természetes növényvédelemHasználata egyszerű, de nem árt némi előkészület hozzá, mert az erős ragasztótól mi is nehezen szabadulunk.

A ragasztós felületet igyekezzünk nem megérinteni, a felhasználáshoz húzz fel kesztyűt, így ha véletlenül hozzá is érsz a ragasztós réteghez, akkor sem válthat ki semmilyen bőr irritációt az erős ragasztó.

Gyerekek elől elzárandó!

A védőfólia eltávolítása után a háromszög alját szúrdd a talajba figyelve arra, hogy a ragasztós felületek ne érintkezzenek se a talajjal, se a növény leveleivel és egyéb részeivel. 

Ha a sárga felület megtelt rovarokkal, vagy valamilyen oknál fogva túlzottan bepiszkolódott az ideális használathoz, cseréld le a terméket egy újra. Kommunális hulladékba dobható! 

Használhatod szobai és cserepes növényekhez, balkonnövényekhez, teraszon tartott növényekhez is.


Növényvédelmi előrejelzés földbe szúrható sárga lappalA sárga lapokat megéri beszerzeni akkor is, hogy ha még nem eszkalálódott a helyzet. Előre jelezheted vele a különböző növényeket károsító rovarok nagy számú megjelenését.

Megtalálhatod vele a később nagyobb problémákat okozó károkozók fajtáit, így előre megtervezheted a későbbiekben szükségessé válható egyéb irtási eszközöket is. 

Nagyon fontos azonban, hogy a méheket minden esetben próbáljuk megóvni! Ne helyezz sárga lapot olyan növényekre, amelyekhez a virágzási időszakban hozzáférhetnek a méhek. 

Kihelyezést követően akár több hónapon keresztül is a helyükön maradhatnak, amennyiben eltávolításuk nem indokolt.

Az azonnal fel nem használt mennyiség miatt sem kell aggódni. A ragasztós felületen található szilikonos papír védi a termékeket a kiszáradástól.

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!