Tippelj a büntetőkre!

Kellemeset a hasznossal! A labdarúgó-Európa-bajnokság közben is könnyedén csalhatod csapdába a kártevő rovarokat, hogy ha ezeket a sárga lapokat kiehelyezed kertedbe, cserepes növényeid földjébe. 

Ha most vásárolod meg őket, akkor akár vissza is nyerheted a vételáruk összegét pontok formájában! Tekintsd meg a részleteket, tippelj helyesen a büntetőkre, és nyerj!


2termék12

A növényvédelem a cserepes növényeknek, fűszernövényeknek, balkon és szobanövényeknek is jár! Használd hozzá ezt a pillangó alakú, földbe szúrható 12 db-os szettet, amely olyan helyeken is használható, ahol az írtószerek csak korlátozotton vagy nem alkalmazhatóak. Mondj búcsút a molyoknak, cseresznyelegyeknek és egyéb kártevő rovaroknak!

Raktáron (46 csomag)
897 Ft/csomag

A Maxtrap nagy sárga lapok 100% polibutén ragasztóval vannak kezelve, így nem száradnak be és környezetbarát megoldást kínálnak a cseresznyelegyek, a szilvadarazsak, a különböző molyfélék, levéltetvek, és egyéb kerti kártevők ellen. Egy csomag tartalma 10 db sárga lap és a felhelyezésükhöz szükséges különböző színű akasztók. 

Rendelhető
1 580 Ft/csomag

Sárga lap rovarcsapda 

Ha te is sokat gondolkoztál már azon, hogy valamilyen módon csapdába kellene csalni azokat a rovarokat is, amelyek nem pusztíthatóak el elektromos eszközökkel, akkor jó helyen jársz!

A sárga lapok tökéletesen alkalmasak gyümölcsösök, nagy kertek, veteményesek, balkonnövények kártevőinek elejtésére is. Használhatod őket a nyári konyhától kezdve, a baromfi helyén keresztül, a teraszon, erkélyen és balkonon is.

A nagy sárga lapokhoz különböző színű akasztókat is tartalmaz a csomag, amelyekkel biztonságosan rögzíthetőek a fák ágain, korlátokon, karókon is. 

A pillangó alakú kisterstvérét kifejezetten azért fejlesztették ki, hogy cserepes növényeidnek se kelljen lemondania a kártevők elleni biztonságos védekezésről. 


Környezetbarát, irtószermentes

A sárga lap változatok mindkét fele 100%-os polibutén ragasztóval van átitatva, amely amellett, hogy környezetbarát, nem tartalmaz irtószereket sem, mégis magához csalogatja a különböző legyeket, levélbolhákat, szilvadarazsakat, paránypilleféléket, almamolyokat, olajbogyó-fúrólegyeket, és még számos kerti kártevőt.

Mit lát a rovar, és mit nem?

A rovarok szeme szinte semmiben sem hasonlít az emberi szemhez, így látásuk is teljesen eltérő. A színcsapdák éppen ezért eredményesen tudnak működni esetükben, hiszen magukhoz vonzzák és csapádba ejtik az apró kártevőket.

A sárga lapok működési elve igen egyszerű! A színhez vonzódó rovar a közelébe repül, vagy rászáll, beleragad a ragasztóba, és nem tud többé menekülni! 

Ezeket a kedvező árú és praktikus lapokat használhatod egyedszám csökkentéshez, de akár a fertőzöttségi szint megállapításához is első rendű eszköz.