Tisztítókorongok

Az általános tisztító korongok jó szolgálatot tesznek nagyobb felületű rozsdátlanítási munkálatok során, hegesztések előkészítésénél, de használhatod őket akár faanyagok, vagy különböző alumínium, inox fémek megtisztítására is. Többféle méret elérhető belőlük, így mindenki megtalálhatja a saját flexére megfelelő változatot! Rendeld meg online, a valós raktárkészletet nálunk mindig láthatod a termék neve mellet!Tisztítókorongok

 

Le az idő vasfogával! Ne engedd, hogy megrágja a fém kerti eszközöket, oszlopokat, faanyagot! Nem, nem foghúzó eszközökre lesz szükséged, hanem a vágástechnika egy speciális termékére, amellyel megszabadulhatsz a rozsdától, sorjától! Olvass tovább, és mi beavatunk a részletekbe!

 

Csiszolástechnika felsőfokon

 

Nem kell nagyon bonyolult dolgokra gondolnod, amikor csiszolástechnikáról beszélünk. Természetesen vannak kifejezetten ezekre a munkafolyamatokra szakosodott szakemberek is, de néhány alapvető eszköz segítségével otthon is elvégezhetőek az egyszerűbb csiszolási feladatok. Amikor csiszolásra adjuk a fejünket, akkor dönthetünk a kézi erő és a gépi erő mellett. Csiszoltál már bármit meg kézzel? Javasoljuk, hogy próbáld ki és nagyon könnyű lesz meggyőznünk utána, hogy soha többé ne is gondolj rá!

A flexekhez, avagy sarokcsiszoló szerszámgépekhez kapható tisztítókorongok nagyszerű szolgálatot tesznek, ha az időjárás viszontagságai miatt berozsdásodik egy fémfelület, vagy fa felületet szeretnék megtisztítani, felújítani. Az egyszerűbb munkavégzéshez elengedhetetlen egy szuper tisztítókorong. Tekintsd meg ajánlatunkat!

 

A tisztító korongok előnyei

 

Ugye szeretnél gondoskodni a különböző fémek felületéről? Neked akkor egy tisztítókorongra lesz szükséged. Felejtsd el a kézzel való csiszolást, hiszen a tisztítókorongok által minden felületet simává tudsz varázsolni. Nincsenek sorják, hegesztési varratok! A flexre erősíthető termékkel gyorsan és könnyedén elvégezhető a munka!

 

Mire használhatod a tisztítókorongot?

 

Elhoztunk néhány példát, hogy mi milyen feladatokhoz szoktuk használni vagy használnánk ezeket a gépi szerszám kiegészítőket.

 

-          hegesztési varratok csiszolásához,

-          vágás során kialakult sorják csiszolására,

-          fémekről rozsda eltávolítása,

-          fa felület tisztítására,

-          hobbi barkácsolás során felület előkészítésre

 

Nem csupán tisztítókorongra lenne szükséged, jól jönnének az egyéb gépi szerszámok is? Amennyiben tudod a termék nevét, akkor írd be az oldal tetején található okos árukereső mezőbe.

Nem tudod? Számunkra fontos a jól követhető rendezés, ezért a termékeket kategóriák közé listázás útján is elérheted.

 

Legyél jól értesült, tudatos Vásárló!

 

Szeretnél kapni akciónkról és az újonnan érkező termékeinkről is tartalmazó email hírleveleket? Amennyiben igen, akkor csak regisztrálnod kell az e-mail címeddel, neveddel és máris kész vagy!

 

Írtál már vélemény a Mentool.hu termékek kapcsán?

 

Mondd el milyen az elégedettség a bolttal szemben. Milyen a bolt áttekinthetősége? Írj véleményt az általad vásárolt és kipróbált termékeinkről! Ezzel a következő vásárlókat és a mi munkánkat is segíted! Köszönjük aktivitásodat!

 

Az online bolt, ahol Te vagy az első!

 

Nem sikerül a belépés a vásárlói fiókodba? Kérdeznél még valamelyik termékkel vagy szolgáltatással kapcsolatban? Segítünk! Keress minket telefon, vagy e-mailben az ügyfélszolgálat elérhetőségein.