Törzsvásárlói pontrendszer

Törzsvásárlói pontrendszer - nálunk minden vásárlásodnál jól jársz!

Törzsvásárlói pontokat minden esetben jóváírunk, amennyiben a vásárláskor be vagy jelentkezve regisztrált törzsvásárlói fiókodba. A bejelentkezést az oldal tetjén jobb oldalon teheted meg, vagy új regisztráció estén a termékek kosárba helyezését követően a vásárlás regisztráció szakaszában. 

A pontok beváltása önkéntes, minden rendelésnél eldöntheted, hogy fel szeretnéd-e használni azokat. Ezt az opciót a rendelés leadásnál az adatok megadása után, a szállítás és fizetés lapfülön tudod beállítani. 


Gyakran ismételt kérdések


Mennyi pontot kapok a törzsvásárlói fiókomba?

Minden bejelentkezett vásárlóként történő megrendelésedkor a megrendelt termékek árának 5%-ának megfelelő összeget kapod vissza pontok formájában fiókodba.

Meddig érvényesek a pontjaim?

A pontok lejárati határideje 365 nap, azaz 1 év. Ez alatt az idő alatt az összegyűjtött pontmennyiség bármely vásárláshoz felhasználhatóak.

Hol tudom megtekinteni az aktuális pontegyenlegemet?

Belépést követően az oldal jobb tetején felül a kis emberke ikonra kattintva, a megrendelések menüpont alatt megjelenő profil/kedvezmények lapfülön jelenik meg. 

Mire és hogyan válthatom be az összegyűjtött pontjaimat?

A szállítási díj kifizetésén kívül bármely termék vagy termékek megvásárlására felhasználhatóak a pontok a cikkek összegének maximum 20%-áig.

Van-e olyan termék, amire nem kapok pontot?

Nem, nincs. Minden vásárlást követően jóváíródnak a pontok az akciós és a teljes árú termékek után is.

A pontszámítás szabályai hogyan alakulnak a gyűjtésnél és a beváltásnál? 

A Törzsvásárlói pontgyűjtésben való részvétel nem jár hátránnyal. A részvétel önkéntes, a vásárlások alkalmával minden esetben eldöntheted, hogy fel szeretnél-e használni az összegyűjtött pontmennyiségből. 
A beváltás során minden Törzsvásárlói pont értéke 1 Ft-nak felel meg. A szállítási díj kifizetésén kívül bármely termék vagy termékek megvásárlására felhasználhatóak a pontok a cikkek összegének maximum 20%-áig.

A vásárlásom befejezése után mikortól tudom felhasználni az új pontokat?

A pontok a leadott megrendelések teljesítésekor, tehát a termékek kifizetése után, az átvételekor aktiválódnak a rendszerben.