Geotextiliák vágva

Méterre vágott geotextíliák a Te kérésed alapján

A szúnyoghálók és árnyékolóhálók mellett a kertedbe az agroszövet és a geotextília is szinte elengedhetetlen. Amennyiben egy egész tekercset nem tudnál felhasználni vagy nem fér bele a költségvetésbe, úgy telepítheted ezt a tűnemezelt anyagot akár csak a legfontosabb területekre is. Ehhez nem kell mást tenned, csak kimérned a szükséges hosszt, mi pedig méterre vágjuk, csomagoljuk és feladjuk neked új talajtakaró vagy földve is lehelyezhető termékünket. Élj a lehetőséggel, ne cipekedj, ne költs feleslegesen! 


6termék16

Szeretnéd megelőzni a gyomosodást? Szeretnéd, ha az epret, vagy éppen a salátát nem a gaz borítaná be vagy nem a földön indulna rothadásnak? Erre a legmegfelelőbb segítség a geotextil! Fehér színű, UV álló kivitel és 200 cm szélességű – 100g/m2. Természetesen ezeken a felhasználásokon túl számtalan egyéb kerti munka során is hasznát veheted. Olvass tovább és győződj meg róla saját szemeddel! Rendelj bátran, fizess, talajtakarózz!

Kivitel:
Méterre
Raktáron: 453 méter
761 Ft/méter
Egységár: 380,5 Ft/m2
méter

Szeretnéd megelőzni a gyomosodást? Szeretnéd, ha az epret, vagy éppen a salátát nem a gaz borítaná be vagy nem a földön indulna rothadásnak? Erre a legmegfelelőbb segítség a geotextil! Fekete színű, UV álló kivitel és 160 cm szélességű – 50g/m2. Természetesen ezeken a felhasználásokon túl számtalan egyéb kerti munka során is hasznát veheted. Olvass tovább és győződj meg róla saját szemeddel! Rendelj bátran, fizess, talajtakarózz!

Kivitel:
Méterre
Raktáron: 781.5 méter
479 Ft/méter
Egységár: 299,4 Ft/m2
méter

Szeretnéd megelőzni a gyomosodást? Szeretnéd, ha az epret, vagy éppen a salátát nem a gaz borítaná be vagy nem a földön indulna rothadásnak? Erre a legmegfelelőbb segítség a geotextil! Fekete színű, UV álló kivitel és 200 cm szélességű – 200g/m2. Természetesen ezeken a felhasználásokon túl számtalan egyéb kerti munka során is hasznát veheted. Olvass tovább és győződj meg róla saját szemeddel! Rendelj bátran, fizess, talajtakarózz!

Kivitel:
Méterre
Raktáron: 316 méter
1 375 Ft/méter
Egységár: 687,5 Ft/m2
méter

Szeretnéd megelőzni a gyomosodást? Szeretnéd, ha az epret, vagy éppen a salátát nem a gaz borítaná be vagy nem a földön indulna rothadásnak? Erre a legmegfelelőbb segítség a geotextil! Fekete színű, UV álló kivitel és 100 cm szélességű – 150g/m2. Természetesen ezeken a felhasználásokon túl számtalan egyéb kerti munka során is hasznát veheted. Olvass tovább és győződj meg róla saját szemeddel! Rendelj bátran, fizess, talajtakarózz!

Kivitel:
Méterre
Raktáron: 47 méter
620 Ft/méter
méter

Szeretnéd megelőzni a gyomosodást? Szeretnéd, ha az epret, vagy éppen a salátát nem a gaz borítaná be vagy nem a földön indulna rothadásnak? Erre a legmegfelelőbb segítség a geotextil! Fekete színű, UV álló kivitel és 200 cm szélességű – 100g/m2. Természetesen ezeken a felhasználásokon túl számtalan egyéb kerti munka során is hasznát veheted. Olvass tovább és győződj meg róla saját szemeddel! Rendelj bátran, fizess, talajtakarózz!

Kivitel:
Méterre
Raktáron: 210 méter
760 Ft/méter
Egységár: 380 Ft/m2
méter

Túl széles számodra az 1 méter? Kis helyen tárolható, előre csomagolt geotextíliát keresel, amelyet bármikor, bárhol felhasználhatsz? Nem szeretnél bajlódni a tárolással? Ezt a terméket Neked találták ki! A 80 cm széles, 10 méter hosszú geotextilt hajtogatott formában, praktikus kiszerelésben rendelheted meg online, csupán néhány kattintással!

Kivitel:
Egész tekercs
Raktáron: 38 csomag
2 011 Ft/csomag
Egységár: 251,4 Ft/m2
csomag