WC öblítőcső rövid fehér műanyag 28mm
WC öblítőcső rövid 28mmx600mmx200mm
1 374 Ft

WC öblítőcső rövid 28mmx600mmx200mm

1 374 Ft/darab
darab
Rendelhető
1 374 Ft/darab
darab
Rendelhető
Rendeléstől számított beérkezési idő
0-6 munkanap

Közepesen magasan szerelt wc tartályodhoz vagy szelepes öblítődhöz keresed a tökéletes hosszúságú és ívű öblítőcsövet? Lehet, hogy már meg is találtad! Ez a 60 cm hosszú, 20 cm ívű, 28 mm átmérőjű öblítőcső lehet akár számodra is a tökéletes és kedvező árú megoldás a mellékhelyiségbe. Rendeld meg, fizesd ki online vagy utánvéttel, majd öblíts könnyedén!

Erre is szükséged lehet
Részletek

WC öblítőcső rövid 28mmx600mmx200mm

Minden, amit egy jó öblítő csőről tudni érdemes!

 

A jó wc öblítő cső észrevétlenül teszi a dolgát, vagyis megbízható összeköttetést biztosít a tartály és a csésze között. Létezéséről jószerivel csak akkor veszünk tudomást, ha rosszul lett bekötve a tartályhoz vagy valamilyen oknál fogva meghibásodik és ereszteni kezd.

Ezekben az esetekben azonban nem kis fejtörést tud okozni a folyamatosan folyó, eresztő, csöpögő cső, amelyet mielőbb javítani, cserélni szeretnénk.
Ezzel az egy elemből álló wc öblítő csővel könnyen összeköthetjük a wc tartályt a wc csészével. Általában wc öblítő szeleppel szerelt mellékhelyiségekben kerül beszerelésre, de amennyiben számodra ez a tökéletes méret, úgy nyugodtan rendeld meg online. 

 

WC öblítőcső rövid 28mmx600mmx200mm méretben


A wc öblítő csövek fő funkciója a wc tartály vagy a vízvezeték végén található öblítőszelep összekötése biztonságosan, hatákonyan és szivárgásmentesen a wc csészével. Ezeken a csöveken keresztül történik meg az öblítés, azaz a wc egyik legfontosabb funkcióját hivatottak ellátni. A vízszállítás nem valósulhat meg egy méretben megfelelő öblítőcső nélkül.

Ez az ívelt termék méreteiből adódóan beszerelhető alacsonyan szerelt wc tartályokhoz és öblítőszelepekhez is. 

 

Öblítő cső adatok:

 

Hossza: 60 m

Átmérő: 28 mm

Ív: 20 cm

Anyag: műanyag

Szín: fehér

 

Vízszerelés és ezernyi más, hasznos holmi a Mentoolon!

Kínálatunkban a wc tartályok és wc öblítőcsövek mellett további vízszerelési kiegészítők és hasznos és megbízható termékek tömkelegét találod. Böngéssz a jól felépített, tematikus kategóriák között vagy keress célirányosan a kereső funkcióval. Ezeknek köszönhetően biztosan megtalálod, amire éppen szükséged van! Rendeld meg, a szállítási feladatot pedig bízd ránk. Jól hangzik? Ez még nem minden! Ha munkanapon délig leadod a rendelésed, másnap már csengethet is a futár a csomagoddal!

Még üres a kosár? Úgy érzed, szükségesek még számodra további információk, mielőtt leadod rendelésed? Ne habozz, keress minket az ügyfélszolgálat elérhetőségein. Állunk rendelkezésedre akár telefonon vagy emailben!

#2022 #alapján #kft #cikkszám #belépés #további #wö 1 fh #kapcsolódó termékek

---

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy minden termékünknél általunk készített, valós fotók álljanak rendelkezésre vásárlóinknak. Ezzel szeretnénk segíteni a döntés és a vásárlás folyamatában. Mindazonáltal előfordulhatnak olyan esetek, amikor a különböző gyártók a képeken szereplő termékeket előzetes jelzés nélkül megváltoztatják, vagy más színben küldik meg számunkra. Kérjük, amennyiben számodra fontos, hogy egy árucikk pontosan milyen színű, meddig menetes a szára, milyen anyagból készült, vagy a szélétől hány milliméterrel található egy lyuk, akkor megrendelésed leadása előtt vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!