WC öblítőcsövek

Az öblítőcsövek azok a termékek, amelyek segítségével könnyedén öblíthetjük le toalettünket. Természetesen nem minden mellékhelyiségbe felel meg ugyan az az öblítőcső, wc tartály és wc ültető gumi sem. Éppen ezért különböző öblítőcső változatok és méretek találhatóak meg online barkácsboltunk kínálatában, hogy mindenki megtalálhassa a számára tökéleteset. 

A vízszerelési kategóriák között válogatva mindent megtalálhatsz, amire a wc szereléshez, felújításhoz vagy új szaniter telepítéséhez csak szükséged lehet. Amennyiben további információk szükségesek számodra a termékek, szállítási költégek, vagy törzsvásárlói lehetőségek kapcsán, kérjük keress minket bizalommal ügyfélszolgálati elérhetőségeink egyikén! 

A szállítási idő miatt sem kell aggódnod! Amennyiben hétköznapokon 12 óráig leadod megrendelésed oldalunkon, akár már másnap nálad lehet a csomagod! 


1termék 11

Mindig látható készlet

Minden esetben látható készlettel dolgozunk. Mit is jelent ez? Vásárlásodkor pontosan láthatod, hogy az egyes termék változatokból hány darab, hány méter áll rendelkezésünkre. Ezek a termékek magyarországi raktárunk polcain megtalálhatóak, azaz nem külföldről a rendelés pillanatában beszereztt vagy külső raktárból mozgatható mennyiségeket jelölnek. 

A fehér szín soha nem megy ki a divatból! Fehér színű kiegészítők nem csak wc-k bekötéséhez a Mentool.hu oldalon. 

#vásárlók közül ajánlaná ismerősének #vásárlók valós visszajelzései alapján #elnyerte az árukereső megbízható bolt minősítését a vásárlók valós visszajelzései alapján #ismerősének ezt a boltot #2004-2022 arukereso.hu minden jog fenntartva #elégedettség a bolttal #bolt áttekinthetősége #ügyfélszolgálat kommunikáció #fill ffffff #fill 719026 #rendezés #belépés #kft #mail #wc öblítőcső