WC öblítőcsövek

Az öblítőcsövek azok a termékek, amelyek segítségével könnyedén öblíthetjük le toalettünket. Természetesen nem minden mellékhelyiségbe felel meg ugyan az az öblítőcső, wc tartály és wc ültető gumi sem. Éppen ezért különböző öblítőcső változatok és méretek találhatóak meg online barkácsboltunk kínálatában, hogy mindenki megtalálhassa a számára tökéleteset. 

A vízszerelési kategóriák között válogatva mindent megtalálhatsz, amire a wc szereléshez, felújításhoz vagy új szaniter telepítéséhez csak szükséged lehet. Amennyiben további információk szükségesek számodra a termékek, szállítási költégek, törzsvásárlói pontok kapcsán, kérjük keress minket bizalommal ügyfélszolgálati elérhetőségeink egyikén! 

A szállítási idő miatt sem kell aggódnod! Amennyiben hétköznapokon 12 óráig leadod megrendelésed oldalunkon, akár már másnap nálad lehet a csomagod! 


3termék13

Megvan a tartály és be van kötve a csésze is? Már csak egy jó öblítő cső kellene? Íme a megbízható, laguna tartályhoz rögzíthető fehér színű öblítőcső, melyet könnyű beszerelni és amellyel garantáltan elégedett leszel. A kapcsolódó termékek között válogatva más is eszedbe jutott még? Ne hagyd, hogy hiányozzon valami a szereléshez, rendelj meg mindent egy helyen, sorban állás és cipekedés nélkül!

Raktáron: 1 darab
1 865 Ft/darab
darab

Dömötör nem csak Dörmögő lehet. Hiszen a Dömötör-féle kimagaslóan víztakarékos vécétartály jól ismert hazánkban és külföldön is. Többek között ehhez a tartályhoz is kínáljuk ezt minőségi, hosszú, ívelt, fehér öblítöcsövet. Rendel, fizess, öblíts!

Raktáron: 2 darab
2 664 Ft/darab
darab

Közepesen magasan szerelt wc tartályodhoz vagy szelepes öblítődhöz keresed a tökéletes hosszúságú és ívű öblítőcsövet? Lehet, hogy már meg is találtad! Ez a 60 cm hosszú, 20 cm ívű, 28 mm átmérőjű öblítőcső lehet akár számodra is a tökéletes és kedvező árú megoldás a mellékhelyiségbe. Rendeld meg, fizesd ki online vagy utánvéttel, majd öblíts könnyedén!

Raktáron: 2 darab
844 Ft/darab
darab

Mindig látható készlet

Minden esetben látható készlettel dolgozunk. Mit is jelent ez? Vásárlásodkor pontosan láthatod, hogy az egyes termék változatokból hány darab, hány méter áll rendelkezésünkre. Ezek a termékek magyarországi raktárunk polcain megtalálhatóak, azaz nem külföldről a rendelés pillanatában beszereztt vagy külső raktárból mozgatható mennyiségeket jelölnek. 

A fehér szín soha nem megy ki a divatból! Fehér színű kiegészítők nem csak wc-k bekötéséhez a Mentool.hu oldalon. 

#vásárlók közül ajánlaná ismerősének #vásárlók valós visszajelzései alapján #elnyerte az árukereső megbízható bolt minősítését a vásárlók valós visszajelzései alapján #ismerősének ezt a boltot #2004-2022 arukereso.hu minden jog fenntartva #elégedettség a bolttal #bolt áttekinthetősége #ügyfélszolgálat kommunikáció #fill ffffff #fill 719026 #rendezés #belépés #kft #mail #wc öblítőcső