105 könyök zománcozott
105 könyök zománcozott
6 136 Ft

105 könyök zománcozott

6 136 Ft/darab
A vásárlás után járó pontok: 307 Ft
darab
Raktáron
(8 darab)
Várható kiszállítás 2022.10.07
6 136 Ft/darab
A vásárlás után járó pontok: 307 Ft
darab
Raktáron
(8 darab)
Várható kiszállítás 2022.10.07

Szilárd tüzelésű fűtőberendezések égéstermékeinek elvezetésére alkalmas füstcsövek kiegészítőjeként használható 105 mm átmérőjű fehér, szinterezett füstcső könyök.

Erre is szükséged lehet
Részletek

De mit is jelent a szinterezés, vagy más néven porfestés?


A szinterezés azt a továbbfejlesztett technikát jelenti, amikor elektrosztatikus porfestéssel látnak el egy fém tárgyat. Tehát az elektrosztatikusan feltöltött festéket magához vonzza a jelen esetben füstcső könyök fém alapanyaga.

Füstcső könyök fehér színbenA kandallóknál nagyon fontos, hogy a füstelvezető csövek és kiegészítők szépen legyenek, hiszen minden nap ezeket fogjuk látni, de nem minden berendezésnél indokolt az esztétikumot is figyelembe venni.

Miért költenénk sokkal többet szebb kiegészítőkre, hogy ha funkciójukban ugyan azt látják el, mint ezek a szinterezett alumíniumból készült idomok. Így fehér füstcső könyökeinket olyan helyekre is ajánljuk, ahol nem láthatóak, ahol nem járnak vendégeink.

Szilárd tüzelésű fűtőberendezésekhez használható füstcső könyökHasználhatjuk őket minden olyan szilárd tüzelésű berendezés égéstermékeinek elvezetésére, amelyekben maximum 200°C a hőmérséklet. Éppen ezért megfelelőek lehetnek kis teljesítményű, 6kW alatti kazánok, vagy sparheltek esetén is.

Válogasson online barkácsáruházunk fűtésszerelési osztályán, és válassza az Önnek leginkább megfelelő füstcsöveket és kiegészítőket!

0,5 mm falvastagságú alumínium lemezből gyártott fehér színterezett kivitelben.
EMI eng. szám: 64/99 CE minősítés


105 mm átmérőjű

zománcozott, fehér színű füstcső könyök

90°-os


Miért éri meg a Mentool.hu online áruházban vásárolni?

Valós raktárkészletről vásárolhatsz. Mit is jelent ez? Azt, hogy nálunk csak akkor tudsz megvásárolni egy terméket, amennyiben az fizikálisan is megtalálható magyarországi raktárunk polcain. Oldalunkon a termékek neve mellett mindig jelezzük a rendelkezésünkre álló darabszámot, így nem érhet meglepetés. Ez gyorsabb összeszedést, számlázást és kiszállítást jelent neked!
Sőt! Van még egy szuper ajánlatunk is számodra! Abban az esetben, amennyiben 12:00-ig leadod megrendelésed, mi azt még aznap postázzuk számodra.*

Tözsvásárlói pontrendszerünkkel regisztrált vásárlóként minden megrendelésed után pontokat gyűjthetsz. Ezeket a pontokat kedvezményekre tudod beváltani későbbi megrendeléseidnél.

Online barkácsáruházunkat egy családias kisvállalkozásként emlegetjük mi is. Egy ténylegesen családi vállalkozásból indult, mára pedig további munkaerővel is bővült online bolt vagyunk. Ha mellettünk döntesz, akkor egy magyar kisvállalkozást támogatsz, a mi fejlődésünket segíted!

Hírlevél feliratkozás esetén elsőként értesülhetsz a legújabb akciókról és újdonságokról. Mindazonáltal hírlevél feliratkozóinknak időről időre speciális, csak a hírlevélből elérhető akciókkal is készülünk!

A 2021-es évtől szeretnénk kedveskedni azoknak a vásárlóinknak is, akik ajándékot keresnek barkácsolni szerető családtagjaiknak, ismerőseiknek. Oldalunkon már megtalálhatóak a plasztik ajándékkártyák, amelyek kiszállítását kérheted házhozszállítással a kért címre, de akár szállító partnereink, az MPL vagy GLS csomagautomatáiba is. Sőt, előre fizetés esetén akár egyenes a megajándékozottnak. A legkisebb összegtől találhatsz már nálunk ajándékkártyát, amit felhasználva azt vesz magának az ajándékozott, amit csak szeretne, amire igazán szüksége van. 

Segítünk! Elakadtál a vásárlásban? Többre lenne szükséged valamiből, mint ami rendelkezésünkre áll? Hívj minket a +3670/635-8665 -ös telefonszámon, vagy érdeklődj a webshop@mentool.hu e-mail címen és lehetőségeinkhez képest minél hamarabb igyekszünk megoldani a felmerülő problémákat, megválaszolni a feltett kérdéseket.

*Ez alól kivételt képeznek azok a megrendelések, amelyeket hétvégén, ünnepnapokon, piros betűs ünnepeken adsz le, vagy amelyek hosszuknál, vagy a termékek sokféleségének okán több, mint 1 óra alatt készíthetőek csak össze és 11 óra után kerültek leadásra.

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!