Alumínium szúnyogháló 120cmx25m
Alumínium szúnyogháló 120cmx25m
24 697 Ft/tekercs

Alumínium szúnyogháló 120cmx25m

Alumínium szúnyogháló 120cmx25m
Alumínium szúnyogháló 120cmx25m

120 cm, azaz 1,2 méter magas fém, alumínium szúnyogháló 25 méter hosszú tekercsben. Válassza a strapabíró, vastag kivitelű hálót a szúnyogok, bogarak és rovarok távoltartására!

Várható kiszállítás
2021.10.26
Csomag tartalma
Raktáron   (8 tekercs)
Szúnyogháló anyaga
Szúnyogháló szélessége
24 697 Ft/tekercs
Egységár: 987,9 Ft/méter
A vásárlás után járó pontok: 1 234,9 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Alumínium szúnyoghálót keres?

 

A lágy idő feléleszti a bogarakat és rovarokat, amelyek egy része ugyan hasznos is lehet kertünkben, de lakásunkban vagy házunkban továbbra is hívatlan vendégeknek számítanak. Senki sem szeret arra ébredni, hogy az apró vérszívók zümmögése bántja a fülét, ráadásul csípésük után az alvásunk sem olyan nyugodt már. A poloskák, vagy más néven büdös bogarak is előszeretettel lepik el szobáinkat, de a lámpafény miatt számtalan moly és apróbb kitin páncélos is éjszakai alvótársunkká léphet elő.

 

Önnek ezek ellen nincs mást tennie, mint szúnyoghálókat szerelni az ablakokra és ajtókra. Ezek az egyszerű, de nagyszerű termékek megakadályozzák a rovarok berepülését, így a jövőben számtalan kellemetlenségtől kímélheti meg tulajdonosát.

 

Rovarirtó vagy szúnyogháló?

 

Manapság egyre többen szeretnének és figyelnek is arra, hogy életükből száműzzék a felesleges vegyszereket, egészségesen és nem a szervezetüket leterhelve éljenek. Az élet minden területén belefuthatunk ugyanakkor olyan esetekbe, amikor nem is gondolnánk, hogy mennyit spórolhatunk, hogy ha a különféle szerek helyett mechanikai védelmet választunk. A szúnyogriasztó szerek hosszú távú vásárlásánál sokkal gazdaságosabb és egyszerűbb is a szúnyogháló termékek megrendelése és felszerelése. Ezekkel a remek szúnyogháló termékekkel vegyszermentes védekezést tudunk biztosítani a szúnyogok és más zavaró rovarok ellen.

 

Az alumínium szúnyogháló csakúgy, mint vékonyabb üvegszálas, vagy műanyag társai nem akadályozzák az ablakon való kilátást, masszív anyaga pedig megbízható, hosszú távú védelmet biztosít.

 

A fém szúnyoghálókat sokan használják nem csak a szúnyogok bejutásának megakadályozására, de a rágcsálók okozta rongálások elkerülésére is.

 

A teljes tekercs hossza 25 méter, így ez az a hossz, amit egybefüggően rendelkezésére tudunk bocsátani megrendelés esetén, de vásárolhat akár 1 métert is. Tekintse meg teljes kínálatunkat és válassza az Önnek leginkább megfelelőt!

A teljes tekercs hossza 25 méter, így ez az a hossz, amit egybefüggően rendelkezésére tudunk bocsátani megrendelés esetén, de vásárolhat akár 1 méte is. Tekintse meg teljes kínálatunkat és válassza az Önnek leginkább megfelőt!l szúnyogháló szúnyoghálók

Adatok
Szúnyogháló szélessége
120 cm
Vissza a főkategóriához
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!