150gr rágcsálóírtó pép Biotoll
150gr rágcsálóírtó pép Biotoll
1 016 Ft/darab

150gr rágcsálóírtó pép Biotoll

A rágcsálóirtó pép a legkönnyebben fogyasztható irtószer kistestű rágcsáló kártevők számára. Kitűnő csalétek, amely erősen vonzza mind az egereket, mind a patkányokat. A gondosan válogatott összetevők garantálják a hatásosságot. A Ratimor Plus pép sokáig zamatos marad a hozzáadott olajoktól és zsiradéktól. Most egyszerűen kipróbálhatod, válaszd a házhoz szállítási lehetőséget!

Várható kiszállítás
2021.10.26
Raktáron   (18 darab)
1 016 Ft/darab
A vásárlás után járó pontok: 50,8 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Biotoll rágcsálóirtó pép

Biotoll Ratimor rágcsálóirtó pép

Eleged van a rágcsálókból? Egerek, netán patkányok keserítik meg az életedet? Ne keress tovább, a Ratimor rágcsálóirtó pép tökéletes megoldást kínál számodra. Bizonyítottan az egyik leghatékonyabb szer.


Kártevőírtás előnyökkel

A hozzáadott olajoktól és zsíroktól a pép sokáig zamatos marad, így erősen vonzza a rágcsálókat. Az adalékanyagok megakadályozzák az oxidálódást, így hosszan felhasználhatóvá teszik a szert. Késleltetett hatású anyagot tartalmaz, ezért elég két-háromnaponta kihelyezni a csalétket.

A pép a csalétek legkönnyebben fogyasztható formája az irtószereknek, melyet tovább emelnek az előnyök a hozzáadott olajtól.


Könnyű alkalmazás, kiváló eredmény

A használata igazán egyszerű, csak helyezd ki a kártevők vonulási útvonalának közelében – ezután hátra is dőlhetsz a karosszékedben, mert az irtószer garantáltan elvégzi a dolgát. A csalétek ugyanis olyan vonzó a rágcsálók számára, hogy nem tudnak ellenállni neki. Még akkor sem, ha egyébként bőséges eleség áll rendelkezésükre.


Egér- és patkányirtás biztonságosan

Fontos, hogy a rágcsálóirtó pépet úgy kell kihelyezni, hogy háziállatok és kisgyermekek ne férjenek hozzá! A szer olyan anyagot tartalmaz, amely segít megelőzni a véletlen emberi fogyasztást, mivel számunkra a szer kellemetlen ízű.

 

Tömege: 150 g

 

Ha biztosra szeretnél menni és a pép felhasználásához olyan eszközt is választanál, amelyben nem tudnak hozzáférni az állatok, vagy gyermekek, akkor válaszd kínálatunkból a zárható egér és a falhoz is rögzíthető patkány méreg tartó dobozokat is!

#tudnak a csaléteknek ellenállni #ellenállni a stabilizáló adalékanyagok #oxidálódást akkor is hatékony #csaléteknek ellenállni a stabilizáló, 25 g házi egereknek #is hatékony ha #hatékonyságát keserű anyagot tartalmaz #leghatékonyabb rágcsálóirtó előnyök #hatékony ha a rágcsálóknak #rágcsálóknak sok természetes eleség #rágcsálóirtó előnyök a hozzáadott #bizonyítottan a leghatékonyabb rágcsálóirtó #hozzáadott olajtól és zsiradéktól a ratimor plus #plus pép sokáig zamatos #pép sokáig zamatos marad #ratimor plus pép sokáig #legkönnyebben fogyasztható formája erősen #fogyasztható formája erősen vonzza
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!