Méregtartó dobozok

Az egerek méretéhez tökéletesen passzoló, kulccsal záródó egér méregtartó, egéretető dobozok. A dobozba könnyen belehelyezhető a Biotoll rágcsálóirtó pép, vagy egyéb már korábban megvásárolt rágcsálók írtására kifejlesztett szerek is. Az egérméregtartó dobozokkal biztonságosan helyezhetőek ki az egerek, és kisebb rágcsálók irtására kifejlesztett szerek, de minden esetben ügyeljünk arra, hogy háziállataink, gyermekeink ne tudjanak a kihelyezett dobozhoz hozzáférni. A dobozok UV-álló műanyagból készültek, amelyek kültéren és beltéren is egyaránt használhatóak. 


2termék12

A rágcsálóirtó pép a legkönnyebben fogyasztható irtószer kistestű rágcsáló kártevők számára. Kitűnő csalétek, amely erősen vonzza mind az egereket, mind a patkányokat. A gondosan válogatott összetevők garantálják a hatásosságot. A Ratimor Plus pép sokáig zamatos marad a hozzáadott olajoktól és zsiradéktól. Most egyszerűen kipróbálhatod, válaszd a házhoz szállítási lehetőséget!

Raktáron: 23 darab
1 016 Ft/darab
darab

13x10x5 cm-es kulccsal zárható UV-álló műanyagból készült egéretető, egérméreg tartó doboz. Ha nem szeretnél egértetemeket takarítani, vagy egyszerűen csak előnyben részesíted a kártevőirtó szereket a hagyományos csapdákkal, egérfogókkal szemben, akkor egerek és kisebb testű rágcsáló kártevők ellen remek választás a fekete színű egérméreg tartó doboz is. 

Raktáron: 71 darab
369 Ft/darab
darab