26 könyök 90° egál ötrétegű kulcsos

3 177 Ft/darab
Nincs raktáron
3 177 Ft/darab
Nincs raktáron
Rendeléstől számított beérkezési idő
0-6 munkanap

Könyökre lenne szükséged? Kulcsos könyökre? Ötrétegű szorítógyűrűs könyökre? Két 26 mm-es ötrétegű cső befogadására alkalmas könyökre? Van számodra egy nagyon jó hírünk! Minden felállított kritériumnak megfelel a nálunk kapható kulcsos idom! Három feladatod van: rendelj, fizess, dolgozz vele!

Erre is szükséged lehet
Részletek

26 könyök 90° egál ötrétegű kulcsos

26 könyök 90° egál ötrétegű kulcsos kivitelben

Ennek a kulcsos idomnak köszönhetően 90 fokban tudunk összekötni 26 mm-es ötrétegű csöveket. Mikor jó választás egy ötrétegű kulcsos idom? Akkor, ha falon kívüli csőrendszereket szeretnénk kiépíteni. Nem szükséges speciális szerszám a szereléshez, sem hosszan törni a fejünket, hogyan álljunk neki. Egy jól megválasztott villáskulcs segítségével könnyen szerelhető.

Ötrétegű csövek? Igen!

 

Ha új ház építését tervezed, akkor az első dolog, amire mindenféleképpen szükséged lesz, az az épületgépészet területén használt ötrétegű szigetelt, vagy nem szigetelt cső. (Csak szólok: nálunk többféle változatban kapható.)

Szükséged lesz ezeken kívül természetesen még press idomokra és a kulcsos idomokra is, hogy a vízszereléshez használatos PVC és KPE idomokat ne is említsük. Ezek a termékek kedveltek leginkább a szakemberek körében, a fűtés-, illetve a vízszerelési munkálatoknál. Nem csoda, hiszen akár oldhatatlan press, akár kulcsos kötéssel szivárgásmentes és tartós rendszert alakíthatunk ki gyorsan és egyszerűen.

A préselhető idomok kiépítése az aljzatbetonba és a falon belülre javallott. Ezeket az idomokat úgynevezett préselési technikával kötik össze, ami atombiztos, szivárgásmentes, használata egyszerű, örökre szól!

Falon kívülre való szerelésnél a szintén ötrétegű, viszont kulcsos szorítógyűrűs idom használható. Ezek a csatlakozó idomok is biztosak és strapabírók, viszont a könnyebb szerelhetőségük és a jobb hozzáférhetőség szempontjából ezeket használják a falon kívüli megoldásokhoz! Ehhez nem szükséges speciális szerszám, elegendő hozzá egy villáskulcs a csavarok rögzítéséhez.

Ötrétegű kulcsos egál könyök műszaki adatai:

Termék méret: 2x26 mm, azaz két oldalára 26-os ötrétegű csövek illeszthetőek

Kialakítás: ötrétegű kulcsos könyök

Használat: fűtés és vízszerelés

Itt, a Mentoolnál komoly erőfeszítéseket teszünk a bolt áttekinthetősége érdekében. A kategóriák és az egyes termékek mellett és alatt részletes információk találhatóak, melyek segítenek Téged a választásban. Ha további kérdéseid vannak (például szállítási idő, kedvezmények), keress minket bátran az ügyfélszolgálat elérhetőségein!

#vásárlók közül ajánlaná ismerősének ezt a boltot #vásárlók valós visszajelzései alapján #elnyerte az árukereső megbízható bolt minősítését a vásárlók valós visszajelzései alapján #árak #név #fill ffffff #fill 719026 #szűrés #cikkszám #kérjük #2004 2022 arukereso.hu minden jog fenntartva #alupex #ügyfélszolgálat kommunikáció #elégedettség a bolttal

---

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy minden termékünknél általunk készített, valós fotók álljanak rendelkezésre vásárlóinknak. Ezzel szeretnénk segíteni a döntés és a vásárlás folyamatában. Mindazonáltal előfordulhatnak olyan esetek, amikor a különböző gyártók a képeken szereplő termékeket előzetes jelzés nélkül megváltoztatják, vagy más színben küldik meg számunkra. Kérjük, amennyiben számodra fontos, hogy egy árucikk pontosan milyen színű, meddig menetes a szára, milyen anyagból készült, vagy a szélétől hány milliméterrel található egy lyuk, akkor megrendelésed leadása előtt vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.

Adatok
Csatlakozás mérete:
26
Csatlakozó típusa:
Könyök
A oldal:
26
B oldal:
26
Technológia:
Kulcsos
Gyártó:
KTM
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (6 vélemény)
(6)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írtál véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Igazolt vásárlás
Turóczi Vilmos
2023.11.20
Nagyon jó minőségű termék !
Igazolt vásárlás
Turóczi Vilmos
2023.11.20
Jó minőségű termék !
Igazolt vásárlás
Ambrus Tamås
2023.01.07
A megrendelt terméket már következő napon megkaptam hibátlanul.
Igazolt vásárlás
Kiss Tamás
2022.07.16
Jó minőségű termék
Anita - Mentool.hu
2021.09.27
Kedves Antal!

Köszönjük szépen visszajelzésed és értékelésed!
Remek szerelést és jó munkát kívánunk a megvásárolt ötrétegű kulcsos idomokkal!