Csőrózsák kandallócsőhöz

A fűtőtestek és füstcsövek környéke nem mindig esztétikus, de ne aggódj, erre is van megoldásunk! Akár régebbi kazánjaid, kandallóid vagy kályháid füstcső bekötéseit újítanád fel, akár most kerül telepítésre egy új fűtőberendezés megéri figyelmet fordítani arra, hogy az esetlegesen felmerülő repedéseket eltüntessük szem elől. Ezekhez használhatsz hőálló tömítőket, de egyszerűbb megoldásként csőrózsát, vagy más néven takarótányért is felhelyezhetsz a cső köré. Ezek a takaró tányér csőrózsák praktikusak, hiszen szükség esetén eltávolíthatóak, esztétikusak, színben és formavilágban illeszkednek a füstcső elemekhez és hasznosak is, hiszen eltakarják a falhüvely mentén, a füstcső bekötéseinél található réseket, repedéseket. 


3termék13

Az igazi kandallócső csőrózsa nagyágyú!

Kandallócsövekhez is vannak jó ajánlataink! Amennyiben 200 mm-es füstcsövekhez keresel csőrózsát fekete színben, akkor is tudsz rendelni tőlünk online! A csőrózsa olyan kiegészítője a tüzelőberendezésnek, mint a pont az i betűn. Csak azzal együtt válik teljes egésszé a történet. Hiszen a jó takarótányér a fal és a füstcső csatlakozásánál egyszerre ápol és eltakar. Vagyis második védvonalként nem engedi, hogy a kéménycső mellől bármi visszaáramoljon a lakótérbe, másrészt esztétikusan zárja a falon fúrt lyukat, eltakarva az esetleges repedéseket.

Raktáron: 1 darab
2 403 Ft/darab
darab

Kandallócsövekhez is vannak jó ajánlataink! Amennyiben 160 mm-es füstcsövekhez keresel csőrózsát fekete színben, akkor is tudsz rendelni tőlünk online! A csőrózsa olyan kiegészítője a tüzelőberendezésnek, mint a pont az i betűn. Csak azzal együtt válik teljes egésszé a történet. Hiszen a jó takarótányér a fal és a füstcső csatlakozásánál egyszerre ápol és eltakar. Vagyis második védvonalként nem engedi, hogy a kéménycső mellől bármi visszaáramoljon a lakótérbe, másrészt esztétikusan zárja a falon fúrt lyukat, eltakarva az esetleges repedéseket.

Raktáron: 1 darab
2 364 Ft/darab
darab

Kandallócsövekhez is vannak jó ajánlataink! Amennyiben 180 mm-es füstcsövekhez keresel csőrózsát fekete színben, akkor is tudsz rendelni tőlünk online! A csőrózsa olyan kiegészítője a tüzelőberendezésnek, mint a pont az i betűn. Csak azzal együtt válik teljes egésszé a történet. Hiszen a jó takarótányér a fal és a füstcső csatlakozásánál egyszerre ápol és eltakar. Vagyis második védvonalként nem engedi, hogy a kéménycső mellől bármi visszaáramoljon a lakótérbe, másrészt esztétikusan zárja a falon fúrt lyukat, eltakarva az esetleges repedéseket.

Raktáron: 1 darab
2 403 Ft/darab
darab