Fehér füstcsövek

6termék16

Nem tudod, hogy milyen fűtőberendezéshez szükséges fehér füstcsövet vásárolnod? Akkor biztos, hogy a feketék között kell keresgélned! A kissparhelt és a tatűzhely klasszikus formáit ezek a gyermekkorunkból is jól ismert, fehér színű füstcső kiegészítők is adják. Idézd fel velünk régóta őrizgetett emlékeidet ezekkel a 120 cm átmérőjű 80 cm hosszű zománcozott füstcső változatokkal!

Raktáron (13 szál)
4 029 Ft/szál

Gyerekkoromban a mamánál ilyen füstcső volt a teatűzhelynél. Arra gondoltam, ha felnőtt leszek és gyártanak ilyet, akkor venni fogok. Arra bíztatlak, hogy szerezz be sparheltedhez ilyen füstcsövet, amivel a gyerekkorod emlékeit jobban felidézheted. A zománcozott füstcső esztétikai okokból a legjobb választás. Egészítsd ki már meglévő fehér füstcsöveidet vagy újítsd fel fehér füstelvezető rendszereidet ezzel a 105 mm átmérőjű, 80 cm hosszú füstcső változattal!

Raktáron (2 szál)
5 053 Ft/szál

Gyerekkoromban a mamánál ilyen füstcső volt a teatűzhelynél. Arra gondoltam, ha felnőtt leszek és gyártanak ilyet, akkor venni fogok. Arra bíztatlak, hogy szerezz be sparheltedhez ilyen füstcsövet, amivel a gyerekkorod emlékeit jobban felidézheted. A zománcozott füstcső esztétikai okokból a legjobb választás. Egészítsd ki már meglévő fehér füstcsöveidet vagy újítsd fel fehér füstelvezető rendszereidet ezzel a 105 mm átmérőjű, 40 cm hosszú füstcső változattal!

Raktáron (3 szál)
3 562 Ft/szál

Nem tudod, hogy milyen fűtőberendezéshez szükséges fehér füstcsövet vásárolnod? Akkor biztos, hogy a feketék között kell keresgélned! A kissparhelt és a tatűzhely klasszikus formáit ezek a gyermekkorunkból is jól ismert, fehér színű füstcső kiegészítők is adják. Idézd fel velünk régóta őrizgetett emlékeidet ezekkel a 120 cm átmérőjű 50 cm hosszű zománcozott füstcső változatokkal!

Raktáron (5 darab)
2 687 Ft/darab

Gyerekkoromban a mamánál ilyen füstcső volt a teatűzhelynél. Arra gondoltam, ha felnőtt leszek és gyártanak ilyet, akkor venni fogok. Arra bíztatlak, hogy szerezz be sparheltedhez ilyen füstcsövet, amivel a gyerekkorod emlékeit jobban felidézheted. A zománcozott füstcső esztétikai okokból a legjobb választás. Egészítsd ki már meglévő fehér füstcsöveidet vagy újítsd fel fehér füstelvezető rendszereidet ezzel a 120 mm átmérőjű, 25 cm hosszú füstcső változattal!

Raktáron (5 szál)
2 149 Ft/szál

Gyerekkoromban a mamánál ilyen füstcső volt a teatűzhelynél. Arra gondoltam, ha felnőtt leszek és gyártanak ilyet, akkor venni fogok. Arra bíztatlak, hogy szerezz be sparheltedhez ilyen füstcsövet, amivel a gyerekkorod emlékeit jobban felidézheted. A zománcozott füstcső esztétikai okokból a legjobb választás. Egészítsd ki már meglévő fehér füstcsöveidet vagy újítsd fel fehér füstelvezető rendszereidet ezzel a 120 mm átmérőjű, 40 cm hosszú füstcső változattal!

Raktáron (8 szál)
2 747 Ft/szál
Szűrés
Füstcső átmérő
 (mm)
105 mm - 120 mm
Füstcső hossza
 (cm)
25 cm - 80 cm
Termék státusza