Fekete füstcsövek

A füstcsövek fekete színű, vékonyabb falú változatait megrendelheted már online is! A kínálatunkban kapható különböző füstcső méretek tökéletesen illeszkednek a fekete kályhacsövek és idomok kategória alatt található összes többi, azonos átmérőjű kiegészítő idomhoz. Ez azt jelenti, hogy a 105 mm átmérőjű füstcsövek 105 mm-es egyéb idomokkal, a 120 mm-es, 130 mm-es és 150 mm-es kályhacsövek szintén a 120 mm-es, 130 mm-es és 150 mm-es könyök idomokkal, falhüvelyekkel, csőrózsákkal és hőfokozó hődobokkal fognak tudni egy teljes rendszert alkotni. Egyszerű, ugye? 


8termék18

Szutyejev óta tudjuk, hogy a kályhacső alkalmas például három pajkos kiscica feketére festésére. De ennél azért jóval többre is. Az ideális füstcső hőálló, tartós és megbízható darab. Pont ilyet kínálunk most Neked! Klasszikus kályhacsövünk 120 mm átmérőjű és 80 cm hosszú.  

Raktáron: 5 szál
5 889 Ft/szál
szál

Szutyejev óta tudjuk, hogy a kályhacső alkalmas például három pajkos kiscica feketére festésére. De ennél azért jóval többre is. Az ideális füstcső hőálló, tartós és megbízható darab. Pont ilyet kínálunk most Neked! Klasszikus kályhacsövünk 120 mm átmérőjű és 40 cm hosszú.  

Raktáron: 7 szál
3 799 Ft/szál
szál

Szutyejev óta tudjuk, hogy a kályhacső alkalmas például három pajkos kiscica feketére festésére. De ennél azért jóval többre is. Az ideális füstcső hőálló, tartós és megbízható darab. Pont ilyet kínálunk most Neked! Klasszikus kályhacsövünk 130 mm átmérőjű és 80 cm hosszú.  

Raktáron: 5 szál
6 245 Ft/szál
szál

Szutyejev óta tudjuk, hogy a kályhacső alkalmas például három pajkos kiscica feketére festésére. De ennél azért jóval többre is. Az ideális füstcső hőálló, tartós és megbízható darab. Pont ilyet kínálunk most Neked! Klasszikus kályhacsövünk 105 mm átmérőjű és 80 cm hosszú.  

Raktáron: 4 szál
5 573 Ft/szál
szál

Szutyejev óta tudjuk, hogy a kályhacső alkalmas például három pajkos kiscica feketére festésére. De ennél azért jóval többre is. Az ideális füstcső hőálló, tartós és megbízható darab. Pont ilyet kínálunk most Neked! Klasszikus kályhacsövünk 105 mm átmérőjű és 40 cm hosszú.  

Raktáron: 3 szál
3 702 Ft/szál
szál

Szutyejev óta tudjuk, hogy a kályhacső alkalmas például három pajkos kiscica feketére festésére. De ennél azért jóval többre is. Az ideális füstcső hőálló, tartós és megbízható darab. Pont ilyet kínálunk most Neked! Klasszikus kályhacsövünk 130 mm átmérőjű és 40 cm hosszú.  

Raktáron: 4 szál
4 138 Ft/szál
szál

Szutyejev óta tudjuk, hogy a kályhacső alkalmas például három pajkos kiscica feketére festésére. De ennél azért jóval többre is. Az ideális füstcső hőálló, tartós és megbízható darab. Pont ilyet kínálunk most Neked! Klasszikus kályhacsövünk 150 mm átmérőjű és 40 cm hosszú.  

Raktáron: 2 szál
4 915 Ft/szál
szál

Szutyejev óta tudjuk, hogy a kályhacső alkalmas például három pajkos kiscica feketére festésére. De ennél azért jóval többre is. Az ideális füstcső hőálló, tartós és megbízható darab. Pont ilyet kínálunk most Neked! Klasszikus kályhacsövünk 150 mm átmérőjű és 80 cm hosszú.  

Raktáron: 2 szál
7 455 Ft/szál
szál