Fekete hőfokozók

Fokozd a hőt hőfokozóval! A hőfokozók rendszerbe való bekötése előtt mindenképpen kérd ki szakember véleményét, de amennyiben nincs akadálya, úgy akár 30%-kal is javíthatod gyengébb minőségű, olcsóbb, vagy régebbi fűtőberendezéseid hőleadását! Többféle méret és kivitel közül is választhatsz, online barkácsboltunk kínálatában pedig megtalálhatod a bekötésükhöz szükséges valamennyi füstcsövet és idomot is. Rendelj valós raktárkészletről, hiszen nálunk minden termék neve mellett vagy alatt láthatod az éppen rendelkezésünkre álló darabszámot, amit akár már aznap fel tudunk adni számodra!


5termék15

Nemrég költöztetek be az újonnan vásárolt hideg házba és azzal kellet szembesültetek, hogy nem elegendő hőt ad le a kályha? Cserére szorul? Lehet, hogy a probléma megoldható egy hődob segítségével! Éppen egy fekete 120 milliméter átmérőjű 55 cm-es hődobra volna szükségetek? Vásároljátok meg tőlünk, legyen az első dolgotok, hogy kicserélitek és gondtalanul élvezhetitek a téli hónapokat a meleg lakásban. A család egészsége a legfontosabb! Vigyázzatok magatokra meg ne fázzatok vegyetek tőlünk füstcsövet, ne tétovázzatok!

Raktáron: 3 darab
13 869 Ft/darab
darab

Nemrég költöztetek be az újonnan vásárolt hideg házba és azzal kellet szembesültetek, hogy nem elegendő hőt ad le a kályha? Cserére szorul? Lehet, hogy a probléma megoldható egy hődob segítségével! Éppen egy fekete 120 milliméter átmérőjű 100 cm magas hődobra volna szükségetek? Vásároljátok meg tőlünk, legyen az első dolgotok, hogy kicserélitek és gondtalanul élvezhetitek a téli hónapokat a meleg lakásban. A család egészsége a legfontosabb! Vigyázzatok magatokra meg ne fázzatok vegyetek tőlünk füstcsövet, ne tétovázzatok!

Raktáron: 2 darab
18 994 Ft/darab
darab

Hődobot keresel a kályha, vagy kandalló hő leadó teljesítményének növeléséhez? Miért ne használnád ki a hődob által nyújtott plusz meleget, ami egyébként céltalanul távozna a kéményben? Célravezető egy hődobot vásárolnod, ha nagyobb hatékonysággal szeretnél fűteni, mert a hődob jobban kihasználja a kályhából távozó füstgáz hőmérsékletét, mint egy egyszerű füstcső. A palástos hőfokozó fekete színben 120 mm-es bekötési pontokkal is elérhető már online barkácsboltunkban! Kattints és rendeld meg!

Raktáron: 1 darab
18 676 Ft/darab
darab

Hődobot keresel a kályha, vagy kandalló hő leadó teljesítményének növeléséhez? Miért ne használnád ki a hődob által nyújtott plusz meleget, ami egyébként céltalanul távozna a kéményben? Célravezető egy hődobot vásárolnod, ha nagyobb hatékonysággal szeretnél fűteni, mert a hődob jobban kihasználja a kályhából távozó füstgáz hőmérsékletét, mint egy egyszerű füstcső. A palástos hőfokozó fekete színben 130 mm-es bekötési pontokkal is elérhető már online barkácsboltunkban! Kattints és rendeld meg!

Raktáron: 1 darab
20 830 Ft/darab
darab

Hődobot keresel a kályha, vagy kandalló hő leadó teljesítményének növeléséhez? Miért ne használnád ki a hődob által nyújtott plusz meleget, ami egyébként céltalanul távozna a kéményben? Célravezető egy hődobot vásárolnod, ha nagyobb hatékonysággal szeretnél fűteni, mert a hődob jobban kihasználja a kályhából távozó füstgáz hőmérsékletét, mint egy egyszerű füstcső. A palástos hőfokozó fekete színben 150 mm-es bekötési pontokkal is elérhető már online barkácsboltunkban! Kattints és rendeld meg!

Raktáron: 1 darab
22 138 Ft/darab
darab