Flexibilis csatornák

Flexibilis csatornák aluminiumból

Építkezel vagy felújítasz? Már elvesztetted a fonalat, hogy mi mire való és milyen kiegészítők szükségesek még a ház vagy lakás véglegesítéséhez? Ne aggódj, segítünk! Bemutatjuk neked a felxibilis aluminium csöveket!
Ez lesz az a termék, amely tökéletes megoldást jelenthet számodra is a légtechnikai készülékek, mint beépített ventilátorok, páraelszívók telepítésénél. Azaz ezzel a csővel tudod megvalósítani ezeknek az eszközöknek a kivezetéseit. 
Felszereléséhez fém bilincset szükséges vásárolnod a megfelelő méretben. Rendeld meg őket egyben! 

1termék 11

Flexibilis alumínium légcsatorna

De miért is tökéletes választás egy aluminiumból készült flexibilis légcsatorna? A ventilátorokhoz és páraelszívókhoz leggyakrabban használt, kör keresztmetszetű csatlakozáshoz közvetlenül illeszthető, azaz általában nem szükséges az illesztéshez speciális átalakító elemet vásárolni. 
Gyorsan és egyszerűen telepíthető, hiszen könnyen kialakíthatóak vele ívek és kanyarulatok. 
Biztos vagy benne, hogy ez a termék, amely megoldja a problémádat? További információk szükségesek a vásárlásod véglegesítéséhez? Dönts a rendelkezésedre álló adatok alapján vagy kérj tőlünk további segítséget munkanapokon e-mail címünkön vagy telefonon. 
A kategóriák között válogatva válaszd ki a flexibilis légcsatornához megfelelő AWAB bilincseket és a szereléshez szükséges egyéb szerszámokat is. Ne feledd! A Mentool.hu-n mindent megtalálhatsz, ami a villanyszereléshez, fűtésszereléshez, vízszereléshez és kerti munkák elvégzéshez szükséges! 

#pvc flexibilis #aluminium flexibilis #minden jog fenntartva #hírlevél feliratkozás #bruttó #loading #2022 #kft #belépés #cikkszám #regisztráció #termékek