Forrcsőkefe 40
Forrcső kefe 40mm
893 Ft/darab

Forrcső kefe 40mm

Ez a forrcsőkefe nélkülözhetetlen segítséget nyújt kályhád vagy kazánod füstcsöveinek, hődobjának és hőfokozóinak tisztításában. Bivaly erejének köszönhetően gondoskodik arról, hogy ne maradjon veszélyes lerakódás vagy hamu a nehezen elérhető helyeken.

Várható kiszállítás
2021.10.26
Raktáron   (1 darab)
893 Ft/darab
A vásárlás után járó pontok: 44,7 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Mi az a forrcsőkefe?

 

A forrcső- vagy füstcső kefe speciális kialakításának köszönhetően eléri a fűtőberendezés nehezen hozzáférhető belső részeit, például a füstcsöveket, hődobot, hőfokozókat, ahol ugyanúgy előfordulhatnak veszélyes lerakódások, mint a könnyen elérhető helyeken.

 

Forrcső kefe 40 mm

 

A kazánkefe néven is ismert termék erős, sárga acél szálakkal ellátott fejének köszönhetően hatékonyan tisztít minden cső és egyéb tartozékot. A forrcső kefe használatát mindig kihűlt vagy használaton kívüli fűtés berendezésen szabad megkezdeni, így kerülhetjük el az esetleges égési sérüléseket.

 

Fűtéstechnikai termékek nagy választékban

 

A kínálatban szereplő füstcső kefe mellett hasonló termékek és kiegészítők széles választéka vár Rád webáruházunkban. Az egyes termékek mellett feltüntetett mennyiség pedig a valós, azonnal rendelhető készletet mutatja, így könnyítjük meg számodra a tervezés és rendelés folyamatát.

 

További információk szükségesek? Kérdés estén (pl. rendelés, kiszállítás, stb…) fordulj hozzánk bizalommal!

 

A termék átmérője: 40 mm, 4 cm

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!