Mini golyóscsapok

A golyóscsapok azért annyira széleskörűen felhasználható épületgépészeti kiegészítők, mert számtalan formában, kialakításban és méretben léteznek. Ezeknek az igen hasznos csapoknak a belsejében egy golyó vagy gömb található, amely elfordul a kar eltekerésekor. Ezzel az apró mozdulattal utat nyithatunk a rendszerben keringő folyadéknak vagy szükség esetén el is zárhatjuk annak útját. Amennyiben neked is egy ilyen mini kiegészítőre van még szükséged, úgy további vízszerelési és fűtésszerelési kiegészítőiddel együtt megrendelheted nálunk online! Mini golyóscsapok

A mini golyóscsapok működése és kialakítása közel azonos a nagyobb társaikével. Ezeknek az apró épületgépészeti kiegészítőknek a belsejében is egy golyó található, amelynek elforgatásával szabályozható a rendszerben keringő folyadék iránya, útja. Különlegességük, hogy igen apróak, már 1/2"-os és 3/8"-os átmérővel is eléretőek kínálatunkból. 


Mini golyóscsap raktáron

De mit is jelöl a BB és a KB rövidítés? A csatlakozás kialakítását! Ezzel az egyszerű rövidítéssel szinte minden vízszerelési terméknél találkozhatsz, jelentésük belső-belső és külső-belső menetes kialakítás. Ez nem jelent mást, mint hogy a belső-belső menettel ellátott mini golyóscsap mindkét oldalát külső menetes csövekhez tudjuk kapcsolni, a külső-belső menetes változatoknál pedig az egyik oldalhoz belső, míg a másik oldalhoz külső menetes idomok, csövek csatlakoztathatóak. 

A golyóscsapok külső belső menetes változatai melett még számtalan villanyszerelési eszközt és kiegészítőt, valamint a kerti munkákhoz elengedhetetlen szerszámot találhatsz kínálatunkban. Érdemes válogatni és keresni a termékek között! 

Bizony! Nálunk mindig láthatod, hogy az egyes termékekből milyen darabszám, illetve méter hossz található meg raktárunkban vásárlásod pillanatában. Ez nagy segítség lehet a tervezésnél és a kivitelezésnél is, valamint kevesebb meglepetés érhet és a szállítást is sokkal gyorsabbá teszi! 

Az online vásárlás alkalmával a kosárba helyezett termékeket egyből láthatod is az oldal jobb felső sarkában. A termék vagy termékek kiválasztása után csak kattints a kosár ikonra, add meg adataidat és válaszd ki a szállítási és fizetési módot. Amennyiben egy-egy termék vagy szolgáltatás kapcsán további információk szükségesek számodra a megrendelés véglegesítése előtt, úgy kérjük, keress minket bizalommal ügyfélszolgálat elérhetőségeink egyikén! 

#bolt #hírlevél #adatok #hasonló #kérdése #webáruház #kategóriák #szüksége #mail #köszönhetően #leírás #vásárlók közül ajánlaná ismerősének ezt a boltot #2004-2022 arukereso.hu minden jog fenntartva #szállítási idő #elégedettség a bolttal #10 bar #ügyfélszolgálat kommunikáció #bolt áttekinthetősége #megbízható bolt #1 2 #fill fffff #cikkszá #kft #műszaki #14 #gyártó #budapest #üzemi #víz