Hőmérők

Ha eddig te is csak a szobai vagy kerti hőmérőt ismerted, akkor ideje körülnézni ebben a kategóriában is. Ingatlantulajdonosként számtalan olyan eszköznek a működésével és hasznosságával érdemes tisztában lenni, amivel előtte nem foglalkoztál vagy nem is érdekelt, létezik-e egyáltalán. Lássuk is hol használhatod ezeket a többféle kialakítással rendelkező hőmérő változatokat! 
Gondoljuk, nem meglepő, ha azt mondjuk a vízszerelés, a gázszerelés és a fűtésszerelés kapcsán is elengedhetetlenek a hőmérők, sőt, akár még a pálinkafőzéshez is hasznosíthatóak. Olvass tovább ezekről a remek eszközökről a termékek leírásaiban és a termékek alatti részben, tedd őket a kosaradba és rendeld meg őket gyors szállítással!Hőmérők

A szobai hőmérérők manapság már sokféle színben, méretben és változatban léteznek, a szerelvényekre szerelhető hőmérő változatokat azonban sokkal visszafogottabb formatervezés jellemzi. Itt nem cél az esztétikum, a különlegesség, sokkal fontosabb tulajdonságokat a funkcionalitás, a megbízhatóság és a tartósság.

A fűtésszerelésben és gázszerelésben használható hőmérők és nyomásmérők jól viselik a magas hőmérsékletet és a hőmérséklet-ingadozást is. Sőt, mindenki a hely adottságai és az egyedi igényei szerint szerelheti fel őket, hogy a skálát mindig szem előtt tarthassa. 

Ezekkel a hőmérőkkel egyszerűen ellenőrizheted a csövekben áramló folyadékok és tároló tartályok tartalmának hőmérsékletét. A csövekre forrasztással vagy rugóval felhelyezhető mechanikus hőmérők örök és pontos darabok minden háztartásban. 

 

Csőre helyezhető hőmérők rugóval

Olyan hőmérőt keresel, amely egyszerűen szerelhető utólag is és nincs semmilyen további eszközigénye? Akkor neked egy csőre rugóval felhelyezhető hőmérőre lesz szükséged. Megfelel az egyedi igényeknek és akár át is szerelhető idővel egy még optimálisabb helyre. Mit is jelent ez? Nem kell a csövet megbontani a beépítéshez, mégis még pontosabb méréseket biztosít, hiszen nem direkt a csőben áramló közeg hőmérsékletét méri, hanem a cső faláét. 

A mutatónak köszönhetően minden pillanatban felügyelet alatt tarthatod a fűtés hőmérsékletét. A csomag tartalmazza a szereléshez szükséges rugót és a hőmérőt is. 

 

Precíziós hőmérők

A precíziós hőmérőket a fűtésrendsszerekön kialakított hőmérők kiállásába rögzítik csavarozással vagy magába a csavaros menetbe helyezik bele csavarással. Előnyük egyben hátrányuk is. Mivel a legtöbb esetben előre kialakított helyre szükséges beszerelnünk őket, így nem feltétlenül felelnek meg egyedi igényeknek, nem mi dönthetjük el, hogy hol szeretnénk a legolvasást megtenni róluk. 

Mindezek mellett a precíziós hőmérők nevében is szerepel, hogy precíz leolvasásokat tehetünk meg róluk, tehát feladataikat maximálisan ellátják hosszú-hosszú évekig. 

Vezeték nélküli szobatermosztátokat, digitális multimétereket vagy egyéb készülék változatokat keresel? Tedd őket a kosárba, nézd meg, hogy a szükséges információk rendelkezésedre állnak-e és rendeld meg raktáron található több ezer termékünk közül azt, amelyikre szükséged van. 

Megbízható okos keresés alkalmazásával azokat az árucikkeket is megtalálhatod, amelyeket nem tudod, hogy melyik kategóriában keresd. Válassz, rendelj, vedd át csomagod gyors szállítással!

#iratkozzon #biztonságos #bármely #egyszerű #oldal #szobahőmérő #gyors #lehetővé #rövid #összes #eszközök #található #aktuális #2022 #100 #árukereső #alapján #50 c #digitális hőmérők #hőmérséklet mérésére #mérési tartománya #30 c #1 c #minden jog fenntartva #külső #állomás #kültéri #belső #beltéri #mérési #tól #páratartalom #például #idő #csomag #szűrés #adott  #kategóriák #vezetékes #páratartalmat #analóg kijelző #hírlevelünkre #mérésére #különböző #falra #alkalmas #megfelelő #szállítási