Radiátorszelepek, termosztátok, manométerek, hőmérők

Neked is a fűtésszereléshez hiányzik még néhány kulcsfontosságú termék? A legjobb helyen jársz! Radiátor hollander, termosztát, radiátorszelepek, hőmérők, légtelenítő és sok egyéb, nélkülözhetetlen holmi vár Rád kedvező áron, gyors kiszállítással!

Radiátorszelepek, termosztátok, manométerek, hőmérők

 

Amikor nekiveselkedünk a felújításnak, átépítésnek vagy építkezésnek, akkor nem is gondoljuk, hogy mennyi munkával jár mindez, milyen sokféle termékre és kiegészítőre van szükség ahhoz, hogy minden rendeltetésszerűen tudjon üzemelni.

Ezek közé a dolgok közé tartoznak a radiátorszelepek, termosztátok és hőmérők is. Nézzük is, hogy mire használjuk ezeket az eszközöket!

 

A fűtésszerelés alfái és omegái

 

Fűtésszerelésnél általában mindenki másra gondol. Vannak, akik a füstcsövekre és kandallókra, vannak, akik az ötrétegű csövekre és olyanok is akadnak, akiknek a radiátorok és programozható termosztát változatok jutnak először eszébe.

Ha éppen egy Computherm termosztát vagy füstérzékelő hiányzik még a munkához tőlünk azt is könnyedén beszerezheted! Ezek mellett kínálatunkban elérhető még többek a között a radiátordugó, légtelenítő és sok más hasznos termék is.

 

Radiátorszelepek minden mennyiségben

 

Tudtad, hogy a legtöbb magyar internethasználó ékezetek nélkül keres rá a cikkekre? Így írják be a keresőbe például, hogy: RADIATORSZELEP, HERZRADIATORSZELEP vagy TERMOSZTATIKUS RADIATORSZELEP. Különös. Nem igaz? De végeredményben mindegy is, mert akárhogyan keresel rá, nálunk biztosan megtalálod azt, amit keresel. A termosztatikus radiátorszelep hőfokszabályzóval ellátott egység. A kézi beállítású radiátorszelep ezzel szemben a hagyományosnak mondott változat. Melyiket szeretnéd? Nálunk mindkettőre találsz több variációt is.

 

Hőmérők, radiátorszelepek

 

Tekintsd meg csőre szerelhető hőmérő kínálatunkat és válaszd ki a számtalan jobbnál-jobb lehetőség közül a céljaidnak megfelelőt. Ezek a hőmérők könnyen rögzíthetők, nincs nagy eszköz- vagy szaktudásigényük. Termosztát is elkelne? Csak lapozz tovább!

 

Termosztát birodalom

 

Mire lenne szükséged a profi termosztátok közül? Nálunk kapható minőségi csőtermosztát, kapillárcsöves termosztát és tartálytermosztát is. Emellett szobatermosztát válogatásunk is megér egy átlapozást. A hagyományos, manuális termosztátok mellett digitális termosztát, computherm wifi termosztát (vezeték nélküli termosztát vagy wifi termosztátnéven is ismert) is elérhető nálunk.

 

További népszerű termékek

 

Légtelenítő, radiátordugók, hollanderek egyenes és sarok változatban mind Rád várnak, hogy általuk megvalósíthasd fűtésszerelési terveidet. Mire van még szükséged? Találj rá a jól felépített kategóriák között vagy a keresés mező használatával!

 

Miért éri meg a vásárlói fiók regisztráció?

 

Ide tudod menteni például a kiszemelt terméket, amelyiket később szeretnél megvásárolni. Mire vársz még? Regisztrálj most a mail címed megadásával!

 

Amennyiben további információk is szükségesek

 

Már mindent elolvastál a termosztatikus radiátorszelepek működéséről, de valahogy mégsem sikerül a Computherm termosztát beállítása? Látod, hogy mennyi termék van raktáron, de nagyobb tételben rendelnél? Elakadtál a kosár kezelésével? Semmi gond! Fordulj bizalommal profi és kedves ügyfélszolgálatunkhoz! Munkanapokon 8-16 óráig állnak szíves rendelkezésedre!