Kézi beállítású radiátorszelepek

Radiátor szelep - kézi beállítású

Egy minőségi, a műszaki igényeknek megfelelő fűtőtest radiátorszelep minden épületgépészeti munka alapját kell, hogy képezze. A modernebb, termosztatikus radiátorszelepek mellett vannak olyan helyiségek vagy épületek, ahol jobb vagy kedvezőbb árú megoldást jelenthetnek ezek a kézi beállítású változatok. Találd meg a számodra legmegfelelőbb 1/2"-os vagy 3/4"-os, egyenes vagy sarok (visszatérő) radiátor szelep kialakítást és rendeld meg online!


8termék18

Ha fűtésszerelés, akkor Mentool! Miért? Mert minden felmerülő igényre van megoldásunk. Itt van például ez a radiátor torló vagy más néven visszatérő szelep 1/2”-os kivitelben. Praktikus, minőségi termék. Válaszd az ARCO-t radiátoraidhoz!

Raktáron: 7 darab
2 543 Ft/darab
darab

Ha fűtésszerelés, akkor Mentool! Miért? Mert minden felmerülő igényre van megoldásunk. Itt van például ez a radiátor torló vagy más néven visszatérő szelep 3/4”-os kivitelben. Praktikus, minőségi termék. Válaszd az ARCO-t radiátoraidhoz!

Raktáron: 6 darab
3 965 Ft/darab
darab

Kézi beállítású radiátorszelepek

A termosztatikus szelepek, avagy termosztatikus radiátorszelep változatok feladata, hogy a hőmréséklet megfelelő szabályozását biztosítsák az arra kijelölt helyiségekben. Amennyiben azonban nem szeretnénk külön termosztatikus raditároszelepet és hozzá szükséges termofejet is beszerezni, úgy egyszerűbb megoldás, ha kézi beállítású radiátorszelep mellett tesszük le a voksunkat. 

Ezekkel a szelepekkel nem tudjuk olyan pontosan szabályozni a hőmérsékletet, valamint ők maguk nem állítják le és kezdik el újra a fűtőtestbe a fűtővíz beáramoltatását, csupán fenntartják az általuk beállított szintet.
Megrendelnéd online? Megtehet, már akár személyes átvétellel is! 

#hőmérséklet #csatlakozó #csavarzat #herz #külső #fej #fűtőtest #menetes #víz #termék #termékek #esetben #első #szelepet #érték #segítségével #szerelt #meleg #belső #tudjuk #áll #fontos #további #minőségű #egyszerű #nyomás #lehetőség #megbízható #100 #kft #minden jog fenntartva #cikkszám