Termosztatikus radiátorszelepek

Termosztatikus radiátorszelep - termosztátfej - termosztatikus szelep ötrétegű csőhöz

A fűtésszerelésnél mindig felmerül a kérdés, biztos, hogy szükségünk van termosztatikus radiátorszelepre? A válasz általában igen! Nézzük is, miért hasznos kiegészítők ezek a szerelvények, idomok a fűtésszereléshez szükséges anyagok körében.

Először is tisztázzuk, hogy mi az a termosztatikus szelep. Ezek azok a radiátorszelepek, amelyeket a termosztátfejek tudnak szabályozni! Tehát ezek az elemek kellenek ahhoz, hogy a termofej megfelelően tudjon funkcionálni. Ennyire egyszerű! Rendeld meg még ma, vedd át akár már holnap valós raktárkészletünkből! Termosztatikus radiátorszelepek

Nézzük is, hogy milyen módon működnek ezek a remek termékek és miért választják sokan ezeket a fajtákat a kézi radiátorszelepek helyett.

A rendszer működése és működtetése tehát úgy néz ki, hogy a szelepen lévő termofej, vagy más néven szabályozó addig engedi a radiátorba a fűtővizet, ameddig a helyiség hőmérséklete el nem éri a kívánt hőfokot. Ez az a hőfok, amelyet beállítottunk előzetesen a a fejegységen, azaz a termofejen. Amennyiben a szoba levegőjének hőmérséklete ezt követően a beállított hőmérséklet érték alá csökken, a szelep újra kinyit, a radiátor felmelegszik a termosztátfejen beállított hőfokig. Ez a folyamat így ismételődik folyamatosan. 

A termosztatikus szelep elhelyezésénél mindenképpen szükséges lehet külső mérőeszközök alkalmazása is, hogy pontosan megbizonyosodhassunk arról, a mérések pontosak. Éppen ezért nem mindegy az sem, hogy hol helyezzük el a szelepet, hiszen csak így tudják biztosítni a szelep valós hőmérséklet mérését:

  • ne érje közvetlen napfény, egyéb hőhatás a szelepet
  • kellő távolságot kell tartani éppen ezért minden hőt kibocsátó eszköztől
  • ne lógjon vastag függöny rá vagy bútor ne takarja el a szelepet

Valós raktárkészlet? Persze! Nálunk azt is láthatod, hogy megrendelésed pillanatában éppen milyen mennyiség áll rendelkezésünkre a kiválasztott árucikkből. Kedvező árak, gyors szállítás és tervezhető vásárlás. Ez a Mentool.hu!

#jog fenntartva #1 2 #radiátor #gyártó #herz #alapján #első #kérjük #érték #szűrés #történő #lévő #2004 2022 #amennyiben #idő #megbízható #ügyfélszolgálat #található #kft #árukereső #menü #előre #alsó #minőségű #2022 #15 #fill #termosztatikus #termofejet #szelepek #fűtési #radiátorszelep #fűtés #információk #keresés #segítségével #automatikusan működik #kategóriák