Termosztatikus radiátorszelepek

Termosztatikus szelep - termosztátfej - termosztatikus szelep ötrétegű csőhöz

A fűtésszerelésnél mindig felmerül a kérdés, biztos, hogy szükségünk van termosztatikus radiátorszelepre? A válasz általában igen! Nézzük is, miért hasznos kiegészítők ezek a szerelvények, idomok a fűtésszereléshez szükséges anyagok körében.

Először is tisztázzuk, hogy mi az a termosztatikus szelep. Ezek azok a radiátorszelepek, amelyeket a termosztátfejek tudnak szabályozni! Tehát ezek az elemek kellenek ahhoz, hogy a termofej megfelelően tudjon funkcionálni. Ennyire egyszerű! Rendeld meg még ma, vedd át akár már holnap valós raktárkészletünkből! 


5termék15

Sarok radiátorszelepet és a hozzávaló kellékeket keresed, ami 16-os ötrétegű csőhöz van kialakítva? Van egy jó hírünk! Kapható a Mentool.hu oldalán a termosztatikus radiátorszelep szett 16-os ötrétegű csőhöz a Giacomini gyártótól! Szerezd be tőlünk pár kattintással és várd a futárunkat, majd használd!

Raktáron: 3 darab
14 144 Ft/darab
darab

Ha már a kinti hőmérsékletet nem tudod szabályozni, szeretnéd a lakásban szabályozni a radiátor által leadott meleget? Erre két megoldás is létezik, amelyekkel egyszerűen megteheted! Vásárolj egy mini termosztátfejet a Mentool.hu-n 28 * 1,5 csatlakozással, amit a Herz gyárt! Add le a rendelésed, fizesd ki, szabályozd a szoba melegét!

Raktáron: 2 darab
4 815 Ft/darab
darab

Fűtésszerelés van kilátásban? Megvan már minden hozzávaló? Csak a ½ colos egyenes termosztatikus radiátorszelepet kell beszerezned még a radiátor kiépítéséhez? Ezt a remek alkatrészt megtalálod nálunk – sok más, hasznos termékkel együtt. Rendelj, fizess, dolgozz!

Raktáron: 1 darab
4 723 Ft/darab
darab

Fűtésszerelés van kilátásban? Megvan már minden hozzávaló? Csak a 1 colos egyenes termosztatikus radiátorszelepet kell beszerezned még a radiátor kiépítéséhez? Ezt a remek alkatrészt megtalálod nálunk – sok más, hasznos termékkel együtt. Rendelj, fizess, dolgozz!

Raktáron: 2 darab
13 382 Ft/darab
darab

Nálunk a termosztát is jó fej! Legyen olyan hőmérsékletű a radiátor, amilyet csak akarsz! Ha a keringetőszivattyút és a szobatermosztátot már beszerezted, akkor ideje kiválasztani a megfelelő termosztát fejet is. Szereld fel a radiátorra ezt az R470-es Giacomini termosztátfejet és tekerd a megfelelő hőmérsékletre! Add le a rendelésed, fizesd ki, szabályozd a meleget!

4 905 Ft/darab
Nincs raktáron

Termosztatikus radiátorszelepek

Nézzük is, hogy milyen módon működnek ezek a remek termékek és miért választják sokan ezeket a fajtákat a kézi radiátorszelepek helyett.

A rendszer működése és működtetése tehát úgy néz ki, hogy a szelepen lévő termofej, vagy más néven szabályozó addig engedi a radiátorba a fűtővizet, ameddig a helyiség hőmérséklete el nem éri a kívánt hőfokot. Ez az a hőfok, amelyet beállítottunk előzetesen a a fejegységen, azaz a termofejen. Amennyiben a szoba levegőjének hőmérséklete ezt követően a beállított hőmérséklet érték alá csökken, a szelep újra kinyit, a radiátor felmelegszik a termosztátfejen beállított hőfokig. Ez a folyamat így ismételődik folyamatosan. 

A termosztatikus szelep elhelyezésénél mindenképpen szükséges lehet külső mérőeszközök alkalmazása is, hogy pontosan megbizonyosodhassunk arról, a mérések pontosak. Éppen ezért nem mindegy az sem, hogy hol helyezzük el a szelepet, hiszen csak így tudják biztosítni a szelep valós hőmérséklet mérését:

  • ne érje közvetlen napfény, egyéb hőhatás a szelepet
  • kellő távolságot kell tartani éppen ezért minden hőt kibocsátó eszköztől
  • ne lógjon vastag függöny rá vagy bútor ne takarja el a szelepet

Valós raktárkészlet? Persze! Nálunk azt is láthatod, hogy megrendelésed pillanatában éppen milyen mennyiség áll rendelkezésünkre a kiválasztott árucikkből. Kedvező árak, gyors szállítás és tervezhető vásárlás. Ez a Mentool.hu!

#jog fenntartva #1 2 #radiátor #gyártó #herz #alapján #első #kérjük #érték #szűrés #történő #lévő #2004 2022 #amennyiben #idő #megbízható #ügyfélszolgálat #található #kft #árukereső #menü #előre #alsó #minőségű #2022 #15 #fill #termosztatikus #termofejet #szelepek #fűtési #radiátorszelep #fűtés #információk #keresés #segítségével #automatikusan működik #kategóriák