Horganyzott menetes idomok

Külső menet? Belső menet? Hollander? Kupak? Karmantyú? T-idom? Nálunk az összes idomot beszerezheted, ami a horganyzott csövek szereléséhez szükséges. Használd a keresőt vagy böngéssz a horganyzott menetes idomok kategória termékei között és találd meg, amire szükséged van! Rendelj online, cipekedés és sorbanállás nélkül!

Horganyzott menetes idomok

 

Akár fűtési vagy használati ivóvíz rendszert tervezünk vagy újítunk fel, a horganyzott fittingek időtálló, megbízható választásnak bizonyulnak, hiszen a horganyzott felületek ellenállnak a víz korrodáló hatásának. A kialakításuk szerint menetes idomok pedig könnyedén csatlakoztathatóak a megfelelő horganyzott csövekhez.

 

Amire feltétlenül figyelni kell a megfelelő horganyzott idomok kiválasztásánál

 

Az egyik legfontosabb: az átmérő, hiszen csak a megfelelő méretű csövek fognak tudni kapcsolódni egymáshoz. Minden termék mellett feltüntetésre kerül az átmérő, az épületgépészetben használtak szerint colban megadva. Kínálatunkban elérhető szűkítő is, mellyel egyszerűen áthidalható a különböző csövek közötti méretkülönbség.

 

Külső vagy belső horganyzott menetes idomok

 

Ez szintén nagyon fontos tudnivaló. A kétmenetes termékek mellett különböző betűkombinációk mutatják a menetezést a következők szerint:

KK – mindkét végén külső menetes idom,

BB – mindkét végén belső menetes idom,

KB – egyik végén külső, másik végén belső menetes idom.

 

Egy webáruház, ahol mindent beszerezhetek a szereléshez

 

Törekszünk arra, hogy a horganyzott menetes csövekhez kapcsolódó különböző idomok között mindent megtalálj, ami csak kell. Hollander, T-idom, karmantyú, közcsavar, könyök – és sok minden más csak arra vár, hogy megteljen vele a kosár! Ha minket választasz, az egyes termékek mellett fontos és hasznos tudnivalókat is találsz.

 

Hogyan keressem meg a szükséges horganyzott menetes idomot?

 

Ez lényeges kérdés, hiszen ekkora kínálatban könnyű elveszíteni a fonalat. Nálunk, a Mentool.hu-nál, fontos szempont a bolt áttekinthetősége. Személyes tapasztalataink alapján tudjuk, hogy az ember azt a terméket teszi a kosárba, amelyről rendelkezésére állnak a szükséges információk. Ezért jól felépített, tematikus kategóriákba soroltuk termékeinket. Akár ezek között böngészel, akár a felső sorban található szabad szavas keresőmezőt használod, biztosan megtalálod, amire szükséged van!

A fűtésszerelési és vízszerelési kiegészítők mellett megtalálhatod oldalunkon többek között a csavarokat, oszloptartókat, szúnyoghálókat és árnyékolóhálókat is.

 

Vajon van annyi termék raktáron, amennyire éppen szükségem van?

 

Ezt bármikor megnézheted, mert minden termék mellett feltüntetjük az aktuális árukészletet. Ha azt látod, hogy nincs raktáron éppen, akkor is bátran megrendelheted, mert mi gondoskodunk a mielőbbi beszerzésről és kiszállításról. Ebben az esetben a szállítási idő azonban 2-6 munkanap is lehet, ezért a szerelés megkezdésével ezek alapján számolj. Nagyobb tételben rendelnél? Kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot email-ben!

 

Ha további kérdéseid lennének

 

Fordulj hozzánk bizalommal! Profi és segítőkész ügyfélszolgálatosaink munkanapokon 8-16 óráig állnak szíves rendelkezésedre! Mail címünk: webshop@mentool.hu, telefonszámunk: +36706358665.