6x50 jetting facsavar PZ3 fejjel
6x50 jetting facsavar PZ3 fejjel
15 Ft/darab

6x50 jetting facsavar PZ3 fejjel

6x50 jetting facsavar PZ3 fejjel
6x50 jetting facsavar PZ3 fejjel

A faanyagok rögzítéséhez válassza 6*50 mm-es gyorsbehajtású turbo csavarunkat. Ezzel a faforgácslap csavarral nem fog kifogni senkin sem az OSB-lapok, faforgács lapok, sem a farostlemezeket és egyéb puha faanyagok fixálása. 

Várható kiszállítás
2021.12.06
Raktáron   (120 darab)
Gyorsbehajtású jetting csavar átmérője
Gyorsbehajtású jetting csavar hossza
15 Ft/darab
A vásárlás után járó pontok: 0,8 Ft
Mennyiségi kedvezmény
4 000+  darab
-10 %
13,5 Ft/darab
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Gyorsbehajtású facsavar vágóéllel

A faforgácslap csavarok különböző változatai rendkívül sokrétű felhasználást tesznek lehetővé. OSB-lapok, faroslemezek, faforgács lapok és egyéb puha faanyagok rögzítéséhez, javításához a legtöbb esetben elegendő, ha kiválasztjuk a megfelelő méretű forgácslapcsavarokat.

A turbo csavarokat a szerelvényezés területén is sok esetben felhasználják, ebben az esetben szintén facsavarokat használunk ahhoz, hogy a faanyagokat a vas alapokra rögzítsük.

Turbo csavar – gyors munka faforgácslapcsavarral

A jetting csavarok, vagy más néven turbo csavarok is rendelkeznek különleges tulajdonsággal, ahogy ezt már a további faforgácslap csavar változatoknál is megszokhattuk. Ezt a különlegességet pedig nem más adja, mint a csavartesten elhelyezkedő spirális alakú hornyok és menetek. Ezek a speciális elemek lehetővé teszik az alacsonyabb nyomaték és a még gyorsabb behajtás létrejöttét.

És hogy miért előnyös, ha a pozdorja csavar vágóéllel van ellátva? A faanyagok fúrásánál és egymáshoz vagy más anyagokhoz való rögzítésénél előfordulhat mind a faanyag minősége, mind a nem megfelelő kötőelem, vagy behajtószerszám kiválasztása miatt, hogy az anyag megreped, meghasad. A gyorsbehajtású jetting pozdorjacsavarral ezeknek a problémáknak az előfordulási esélye csökkenthető, emellett pedig gazdaságosabb és biztonságosabb munkavégzést tesz lehetővé.

Online csavarboltunkban széles választékát találhatja meg a különböző tulajdonságú facsavaroknak, számtalan méretben. Rendeljen most, online, egyszerűen!

Adatok
Gyorsbehajtású jetting csavar átmérője
6 mm
Gyorsbehajtású jetting csavar hossza
50 mm
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!