Fonott üvegszálas zsinóros kályhaajtó tömítés d=8mm
Üvegszálas fonott kályhaajtó tömítés 8mm
918 Ft/méter

Üvegszálas fonott kályhaajtó tömítés 8mm

Fonott üvegszálas zsinóros kályhaajtó tömítés d=8mm
Fonott üvegszálas zsinóros kályhaajtó tömítés d=8mm
Fonott üvegszálas zsinóros kályhaajtó tömítés d=8mm
Fonott üvegszálas zsinóros kályhaajtó tömítés d=8mm

Zsinórt keresel a dolmányodra? Abban nem segíthetünk, viszont van kiváló minőségű hőálló tömítő zsinórunk. Ezzel az üvegszálas, alkohol, olaj és vegyszerálló termékkel biztonságosan szigetelheted a kályhaajtónál lévő hézagot. Válaszd ezt a 8 mm átmérőjű változatot! 

Várható kiszállítás
2021.10.26
Raktáron   (19 méter)
918 Ft/méter
A vásárlás után járó pontok: 45,9 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Fonott üvegszálas zsinóros kályha ajtó tömítés

 

A cserépkályha, kazán, kandalló és más tűzterek esetén az üveg és a keret között speciális hőálló tömítő anyagra van szükségünk, ami megvédi az üveg épségét és tűzálló is egyben. A kínálatunkban szereplő menettömítő zsinór víz, alkohol, olaj és vegyszerálló, rendkívül hatékony és tartós megoldást nyújt a szigetelésre.

 

Tömítőzsinór kandalló, kályha, cserépkályha ajtó hatékony tömítésére

 

A hőálló tömítés alkalmas a csőmenet kialakításának köszönhetően a legkényesebb helyek szigetelésére is. Fehér színe kompatibilis a legtöbb hőálló szilikon ragasztóval, így a rögzítése diszkrét és biztonságos lesz. Magas tűrőképessége és könnyű tisztíthatósága teszi méltán népszerűvé ezt a hőálló tömítő terméket, hiszen alkohol, olaj és vegyszerálló, rendkívül hatékony és hosszú élettartam jellemzi.

 

Csőmenet tömítő zsinór D=8mm

 

Akkor vagy nyugodt, ha a kályhával minden rendben otthon? Akkor ez a tömítő zsinór a Te terméked! Kiválóan alkalmas a csőmenet zsinór minden kandalló vagy kályhaajtóhoz. Rögzíthető akár kerámia felületen is.

 

Kandalló tömítő zsinór - ésszerűen

 

Mi, a Mentoolnál elhatároztuk, hogy webáruházunkat a Te igényeidre szabjuk. Nem kell készleteket megvenned fölöslegesen. Csak egy csavarra van szükséged? Akkor rendelj egy darabot! Nincs ez másként a hőálló tömítő zsinór esetében sem. Kiszámoltad, hogy pontosan mennyi hőálló tömítő termék kell a kandalló ajtó tömítéséhez? Nem kell több méter hosszú zsinórt vásárolnod, csupán amennyit szeretnél!

 

Hőálló tömítés és sok egyéb fűtésszerelés kiegészítő

 

A kályhák és kandallók kényes területein használt hőálló tömítések mellett számos más, hasznos terméket találsz a kapcsolódó linkek között. A webáruházunkban szereplő különböző termékeket a vásárlói igényeknek és véleményeknek megfelelően válogattuk össze. Hivatásunknak tekintjük, hogy magas színvonalon szolgáljuk ki a hétköznapi és egyedi igényeket is. Kérdés esetén fordulj hozzánk bizalommal!

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!