Műanyag kerti rácsok

Műanyag kerti rács fekete és zöld színben

Ha számodra is nehézséget okoz a dróthálók használata, vagy eleged van belőle, hogy lepörög róluk rövid idő elteltével a borítás, akkor célszerű műanyagból készült terméket beszerezni. Ezek a termékek sokkal könnyebben kezelhetőek, méretre szabhatóak, hajlíthatóságuk miatt pedig akár feltekerve, akár kihúzva hasznosíthatóak. Műanyag kerti rácsok

 

Kertbe és medence mellé is helyezhető zöld és fekete műanyag kerti rács változatok!

Nincs több cipekedés, nincs több sorbanállás, nincs több felesleges autókázás!

 

Praktikus műanyag hálók

 

A műanyag hálók praktikusságáról már sok helyen hallhattál, de nézzük is, miért olyan hasznosak ezek a kerti kiegészítők.

Régebben a legtöbb ember inkább a dróthálókat választotta az elkerítésekhez, a növények védelméhez. Ezek a háló változatok azokban egy idő után rozsdásodnak, nehezen szabhatóak, merevek, nehezen hajlíthatóak.

Ezzel szemben a műanyagból készült rácsok és hálók könnyen szabhatóak, alakíthatóak. Feltekerhetőek növények törzse köré, így megóvhatjuk őket az állatok károsító hatásától.

 

Kerti rács nem csak a kertbe

 

Sőt, akkor is jó megoldás ezeknek az árucikkeknek a megvásárlása, amennyiben teraszra, erkélyre vagy egyéb korlátra szeretnénk őket felszerelni. Gondoljunk csak bele, hogy mennyivel könnyebb akár ideiglenes védelmet kialakítani ezekkel a kerti eszközökkel, mint teljesen lecserélni a terasz korlátját. Az apró lyukaknak köszönhetően kilátunk, viszont nem tudnak kiesni rajta a gyerek játékai, aprótestű kutyánk vagy macskánk.

Szerelésüknél mindenképpen figyeljünk arra, hogy biztos alapra kerüljenek kifeszítésre. A már kész fa vagy fém keretekre szegecseléssel vagy dróttal is felszerelhetőek.

 

Háló adatok

 

Termékeink adatlapján mindig láthatod az éppen rendelkezésre álló méter hosszt, a tekercses kiszerelések esetében pedig a tekercses mennyiséget. Ezen kívül a leírásokban és a termék nevében megtalálhatod a színre, lyukátmérőre, magasságra vonatkozó adatokat is.

Ezeknek a hálóknak nincs fém alapjuk, teljes egészében műanyagból készültek.

 

Ügyfélszolgálat segítségadás

 

Amennyiben egyúttal megrendelnéd a HDPE anyagú árnyékolóhálókat is, úgy erre is van lehetőséged oldalunkon! Nézz körül kínálatunkban, válaszd ki a számodra tökéleteset és add le megrendelésed!

Keresni kereshetsz a jól felépített kategóriák között, vagy vedd igénybe az oldal tetején található okos kereső funkciót.

Kérdésed merült fel a megrendelés kapcsán? Egyéb lehetőség is szóba jöhet, de vásárlás előtt egyeztetnél telefonon is? Hívj minket vagy írj nekünk e-mailt! Munkanapokon 8-16 óra között várja hívásod ügyfélszolgálatunk!

Minden jog fenntartva! Mentool.hu (2023)