Kerti rácsok - hálók

Baromfirács - csirkeháló - kerti rács - madárháló - ponthegesztett háló

Kerti rács és háló. Lehet, hogy ez jelenti majd a megoldást a Te problémádra is! A kerti munkákhoz és az állatok okozta károk megakadályozásához a műanyag változatok, míg ketrecek, röpdék, kennelek és futtatók kialakításához a horganyzott madárhálók lesznek könnyen szerelhető és kedvező árú termék kedvenceid. Nézd meg mennyi van raktáron, és rendelj online!

Kerti rács, háló

A kerti rácsok és hálók életünk szeres részei. Persze, persze, lehet nélkülük érni, csak nem érdemes. Hidd el, nagyban megkönnyíthetik az életed ezek az egyszerű, mégis nagyszerű termékek.

A kert és a terasz, balkon vagy erkély nagyszerű kikapcsolódási lehetőséget nyújt szinte minden évszakban, de senki sem szereti, ha az ott töltött idő nagy része bosszankodással és a károk felszámolásával, eltakarításával telik. Nem tudod milyen károkról beszélünk? Akkor te egy rendkívül szerencsés ember vagy.

Ahhoz, hogy neked is a pihenésről és a produktív munkáról szólhasson a kertészkedés, vagy a pihenés, amelyet az erkélyen, a balkonon vagy a teraszon töltesz el olyan termékek vásárlása szükséges, amelyek elősegítik a problémák megakadályozását.

Gondoljunk csak bele. Az új kiskutya nagyon aranyos, de beleugrál a medencébe, felhordja a gallyakat és a sok koszt az erkélyre, a tyúkok kikaparják a frissen vetett magokat, és akkor még nem is beszéltünk az új cserjék kikaparásáról, feldöntéséről vagy a hatalmas kapart lyukakról és a ház körül élő kártevők bejutásáról élettereinkbe.

Ezekre mind van megoldás, ráadásul nem is horror összegért! Lássuk is melyek ezek!

 

Műanyag kerti rács, háló

Könnyen gondolhatnád azt, hogy ezek a termékek feleslegesek a te kertedbe, de akár kisgyerekek, akár háziállatok élnek veled együtt az ő védelmük érdekében és a te nyugalmad megtartásához is hozzájárulhatnak a kerti rács háló termék változatok.

Körbekerítheted vele az új bokrokat, csemetéket, hogy ne tudják őket kikaparni, feldönteni, elzárhatod velük a medence felé vezető utat, hogy még véletlenül se eshessen bele senki vagy semmi, megakadályozhatod, hogy a baromfik beszamaduljanak a konyhakertbe. Sőt! Erkélyre szerelve nem kell azon sem aggódnod, hogy az éppen járni tanuló kisded bikucskázik a rések között.

 

Ponthegesztett háló vagy más néven madárháló
Madárhálók, ponthegesztett hálók rendelése online

 

A ponthegesztett háló nevéből is adódóan szinte egyértelmű, hogy egy ponthegesztéssel létrehozott háló. De miért hívjuk akkor madárhálónak is? A megoldás egyszerű. Ezzel a remek termékkel ideális helyet alakíthatunk ki házi kedvenceinknek beltéren és kültéren egyaránt. Felhasználhatjuk röpdék, ketrecek megvalósításához vagy akár kutya kennelt is készíthetünk belőlük.

Anyaga annyira erős, hogy még a patkányok bejutását is megakadályozhatjuk vele a garázsba, pincébe, műhelybe.

Kínálatunkban többféle lyuk átmérővel is megtalálható ez az 1 méter magas, maximum 25 méteres tekercsben kapható termék fajta.

 

Raktáron vagy nem raktáron, ez itt a kérdés

 

Vannak azok a vásárlók, akik semmit sem szeretnének tudni, célirányosan mennek, megrendelik a terméket és az sem zavarja őket, ha hosszú időt kell rá várni. Természetesen mi sem ezek közé a vásárlók közé tartozunk. Ha te sem, akkor jó helyen jársz! Nálunk mindig megbízható információk állnak rendelkezésedre a termékek neve mellett azok elérhetőségéről, sőt darabszámáról is.

Akkor sem kell aggódnod, hogy ha a keresés nem hoz eredményt, hiszen ügyfélszolgálatunk ezekben az esetekben is mindig igyekszik a lehető legjobb megoldást találni számodra.

Ha bármilyen kérdésed merülne fel a kategóriák, a termékek, a fizetési vagy a szállítási időpontok és lehetőségek kapcsán, kérjük keress minket bizalommal ügyfélszolgálat elérhetőségeinken. Telefonon és e-mailben is felveheted velünk a kapcsolatot, de ha egyik sem szimpatikus, akkor közvetlenül írhatsz nekünk okos chat funkciónk segítségével is!

#nortene #minden jog fenntartva #gyártó #kft #fill #árukereső #szűrés #2022 #található #anyag #szín #2022 #árukereső #ügyfélszolgálat #gyártó #anyag #medence #megbízható #információk #ideális #nortene #kert #szállítási #könnyen #akár #szállítási #termék #rács #műanyag #raktáron