Csirkehálók - műanyag baromfirácsok

Kertrendezés, baromfiudvar kialakítás? Csirkeháló vagy ponthegesztett kerti rács? A Mentool.hu lesz a Te tökéletes online bevásárlóközpontod is! Nem kell több helyre menni, parkolóhelyet keresni, hosszadalmasan sétálgatni a sorok között, sorban állni a kasszánál, pakolni és cipekedni. 

A kerthez, barkácsoláshoz és szereléshez szükséges minden kiegészítőt megvásárolhatsz egy helyen, mi pedig az ajtódig szállíttatjuk akár 2 méter magas csomagjaidat is! Sőt, megrendeléseiddel regisztráció esetén egyből csatlakozhatsz is törzsvásárlói közösségünkhöz!  Csirkehálók - műanyag baromfirácsok

 

Szerinted csak akkor lehet szükséged ezekre a hálókra, amikor baromfit tartasz? Dehogyis! Tyúkok, kacsák, libák és pulykák nélkül is felhasználhatod ezeket a szuper műanyag hálókat kertedben. Mutatjuk is, hogyan!

 

Baromfirács nem csak haszonállatokhoz

 

Manapság egyre többen térnek vissza a haszonállat tartáshoz. Az élelmiszerárak növekedése miatt sokan gondolják úgy, hogy jobban megéri csirkét vagy kacsát nevelni. Ezekhez az apróbb baromfikhoz tökéletes megoldás lehet a baromfirács használata. Egyre azonban nem árt figyelni! A röpképés madaraknak mindig vágjuk vissza a vezértollukat, különben lehet akármilyen magas a kerítés, érhetnek minket meglepetések.

A baromfirácsok 1 méter magasak, így ez a magasság is elegendő lehet a madarak kijutásának megakadályozásához.

Sok helyen okozhat problémát a fák, bokrok és cserjék törzsének rongálódása, az állatok okozta károk. Ilyenkor a praktikusan és könnyen alakítható és hajlítható csirkeháló jó megoldás lehet. Csak szabjuk le a megfelelő hosszt belőlük és tekerjük körbe a növény körül.

Keretre feszítve készíthetünk belőlük kifutót kedvenceinknek, de felszerelhetjük őket a kerítésre is, ha harapós a kutyánk.

 

Csirkeháló - azaz a műanyag hálók rögzítése

 

A fentiekből jól látható, hogy a csirkeháló felhasználásának csak a képzeletünk szab határt. Te már tudod, mire lenne jó neked egy ilyen rács?

Ha már el is kezdted számolgatni, hogy milyen hosszra lenne szükséged belőle, akkor ne feledkezz meg a megfelelő rögzítésről sem. Előre elkészített kerítésekre, korlátokra dróttal vagy kábelkötegelőkkel is felszerelhetőek, de faanyagokhoz akár szegecselést is használhatunk a kifeszítéshez.

Egyre nagyon figyeljünk! Ezek a termékek nem dróthálók műanyag bevonattal, hanem teljesen műanyagból készültek. Ezért könnyebben hajlíthatóak és vághatóak, de kifeszítésükkor másfajta módszereket is szükséges lehet igénybe venni, hogy biztosan jól tartsanak és hosszútávon használhatóak legyenek.

Másfajta hálót keresel? Ponthegesztett madárhálót vennél inkább, netán a belátásgátló hálók keltették fel a figyelmed? Nem probléma! Mi ezeket a termékeket is méterre vágjuk neked, ha nem szeretnél teljes tekercset megrendelni belőlük!

További kérdésed lenne? Keress minket e-mailben vagy telefonon munkanapokon 8-16 óráig, vagy ügyfélszolgálati időn kívül vedd igénybe online ügyfélszolgálatunk lehetőségeit. Amilyen gyorsan csak tudunk válaszolunk felmerülő kérdéseidre. Gyere, tarts velünk, legyél te is a Mentool.hu visszatérő vásárlója!