Ponthegesztett hálók - madárhálók

A kisebb kerítések építéséhez, háziállataink elkerítéséhez, a rágcsálók bejutásának megakadályozásához is tökéletes megoldással szolgálhat a ponthegesztett kerítés, vagy madárháló.
Felhasználásának csak a képzeleted szabhat határt! 
Ne feledd, nálunk minden regisztrált vásárló automatikusan csatlakozást nyer törzsvásárlói közösségünkbe! A törzsvásárlói rendszer pontos részleteiről itt tájékozódhatsz!

Ponthegesztett hálók - madárhálók

 

A ponthegesztett háló, madárháló vagy ponthegesztett kerítés néven ismert termék remek tulajdonságai miatt igen elterjedt nem csak az ipari felhasználásban, hanem a lakossági felhasználás területén is.

Te tudod, hogy milyen szuper dolgokra lehet használni? Még nem? Akkor tarts velünk, bevezetünk a madárhálók rejtelmeibe!

 

Ponthegesztett háló

A ponthegesztett kerítés webshopunk kínálatából megvásárolható.

Hogy miért fontos ez? Mert akár 1-2 méternyi hálóval is számtalan problémát megoldhatunk a házban és a ház körül.

Készíthetsz belőlük kalitkát. Beburkolhatsz velük kisebb fákat, hogy óvd őket a kidöntéstől, vagy a háziállatok károkozásától. Időtállósága miatt nem kell évente cserélned, nem törik, nem szakad el.


Ponthegesztett horganyzott háló tekercs

A tekercses változat is rendkívül hasznos abban az esetben, hogy ha nagyobb területeken szeretnéd felhasználni, vagy egyszerre több funkcióját is igénybe vennéd. A madárhálóval és egy kis ügyességgel elkészítheted kisállataid kifutóját. Galambházakat, röpdéket is építhetsz belőlük faanyagok felhasználásával.

Ha meg szeretnéd akadályozni, hogy a magraktárakba, tyúkólakba, kamrákba vagy garázsba bejussanak a rágcsáló kártevők, egerek és patkányok, akkor ezt a hálót könnyűszerrel felszerelheted a bejutás megakadályozására is.

Ha az újonnan ültetett facsemetéket, vagy a fűszernövényeket szeretnéd megvédeni házi kedvenceidtől, akkor is jó szívvel ajánljuk. Tekerhető, rögzíthető karókhoz, fém elemekhez.


Horganyzott ponthegesztett háló

A háló ezen változatai horganyzással lettek ellátva. Ennek köszönhetően az anyagot saját, mesterségesen előidézett korróziója védi meg a rozsdásodástól. Tartós darab. Kezelése egyszerű, könnyen telepíthető és igény szerint áthelyezhető, így akár többször is felhasználhatod.


A ponthegesztett háló horganyzott kivitelének kockamérete, szemméret választható az alábbiak közül:

A huzal vastagsága a mérettel együtt változik.

6 mm x 6 mm

13 mm x 13 mm

16 mm x 16 mm

19 mm x 19 mm

Vásárolj a raktáron lévő mennyiségből! Nagy mennyiség esetén kérd egyedi ajánlatunkat e-mailben! (email címünk: webshop@mentool.hu, tel: 06706358665)

Ha a termékeket már a kosárba helyezted, akkor nincs más teendőd, mint az oldal tetején a talicskára (kosár) kattintani és véglegesíteni a megrendelésed. Ennyire egyszerű!

A továbblépésnél megadhatod a szállításhoz szükséges adatokat, és a szállítási információk mellett kiválaszthatod a fizetési módot is.


Hírlevél feliratkozás

Szívesen kapsz tájékoztató leveleket az újdonságokról, akciókról? Nekünk nem szükségesek hosszú kérdőíveket kitöltened, sem felesleged adatok tömkelegét begépelned. Csak gépeld be a név helyére az értesítési nevedet, az e-mail cím helyére értesítése mail címedet és várd hasznos leveleinket.

Vásárlásod után lehetőséged van értékelés írására is, amelyet jó szívvel fogadunk!

Minden jog fenntartva! (2021)
Felhívjuk szíves figyelmed, hogy online barkácsboltunkban a felhasználói élmény maximalizálása miatt cookie-kat (sütiket) használunk! Kérjük, kattints az ,,elfogadom" gombra a webáruház alján, amennyiben megjelenik számodra.

#ponthegesztett háló #ponthegesztett háló horganyzott #horganyzott huzalból #ponthegesztett #háló #szemméret #kerítés #termék #termékek #tekercs #érdekében #alapján #készült #egyszerűen #tökéletes #kategóriák #amennyiben #madárháló #ponthegesztett kerítés #ponthegesztett drótháló #információ #kft #szemméret #termékek #érdekében #ponthegesztett #madárháló